Evet hizmet eder hangi bölümü kazandınız ?Sanırım solidworks de kullanacağım. Benim amacım 4 sene sonra da başımı ağrıtmayan bilgisayar almak. Eğer 4050 de bu amaca hizmet ederse neden olmasın. @Abdullah7 @CeoPotato @F4T1H
Evet hizmet eder hangi bölümü kazandınız ?
Evet bende o bölümdenim AutoCad Solidworks Ansys Matematik programı vardı bir tane adını unuttum onları kullanacaksınız 4050 yeterli olur bende 3050 li şu anlık bir problemi yok yanda 2 3 aydır açmadım tatilden beri.Makine mühendisliği
Tamamdır o halde 4050li bilgisayarlara bakacağım fiyatı da daha makul olur hem.Evet bende o bölümdenim AutoCad Solidworks Ansys Matematik programı vardı bir tane adını unuttum onları kullanacaksınız 4050 yeterli olur bende 3050 li şu anlık bir problemi yok yanda 2 3 aydır açmadım tatilden beri.
Direk bütçenizi yazıp konu oluşturursanız Gaming PC önerisi diye başka arkadaşlar yardımcı olur elbet.Tamamdır o halde 4050li bilgisayarlara bakacağım fiyatı da daha makul olur hem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.