AutoCAD için laptop tavsiyesi

ABCBionic

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 14500HX
RTX 4050
16 DDR5 RAM
1TB SSD
AutoCAD için laptop arıyorum bütçem 50k, Hepsiburada üzerinden olursa sevinirim taksitle almam lazım taksitsiz alamıyorum 🥲
Sebebiyle yazarsanız sevinirim neden bu laptop gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mekanik için kullanılacak, arkadaşıma alacağız da MSI harici olmaz diyor öyle bir zorunluluk var mı
Neden MSI harici olmazmış? Marka takıntısı ise bir şey diyemem ama Casper bilgasayar bile 2 Boyutlu AutoCAD'i rahatlıkla kaldırır.

Hepsiburada demişsiniz ama bence fiyatı çok iyi. Düşünürseniz bence bu cihazı alın.

Bütçenize uyan modeli tercih edebilirsiniz.

Neden MSI harici olmazmış? Marka takıntısı ise bir şey diyemem ama Casper bilgasayar bile 2 Boyutlu AutoCAD'i rahatlıkla kaldırır.

Hepsiburada demişsiniz ama bence fiyatı çok iyi. Düşünürseniz bence bu cihazı alın.

Bütçenize uyan modeli tercih edebilirsiniz.
MSI CYBORG 15 A13VF-896XTR Intel Core i5 13420H 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar
https://app.hb. biz/xtVRZ9YgE5PY (boşluğu silin)

Şu modeli önermişler de ben de kendisine MSI neden diye sorduğumda pek anlamadığı için sanırım MSI harici düzgün çalıştırmaz korkusu var 😀
Bu modelle attığınız HP arasında ne fark var acaba işlemci farkını görüyorum da Ryzen 9 nasıldır buna göre

Technopat Haberler

Geri
Yukarı