AutoCAD için laptop tavsiyesi

asworld

Centipat
AutoCAD kullanabileceğim bir laptop satın almak istiyorum. Şu anda amacım programı enine boyuna öğrenebilmek. Bunun dışında sunum vb. ödevler için kullanılacak. Önerebileceğiniz bir laptop var mı? 2-3 sene beni idare etse yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel10. nesil ( Comet-Lake H ) ve Ryzen 4000 serisini bekleyin. AutoCAD 'in kullandoğı tek çekirdek performansı fazlasıyla iyileşecek. Bu ayın sonunda piyasada bulabilirsiniz.

Bütçe olarak düşünceniz nedir çok mu iyi bir şey olsun yoksa sadece idare etse yeter şeklinde mi?
4500 TLye kadar bütçe ayırdım. Öğrenci olduğum için bir öğrencinin kullanabileceği düzeyde kullanacağım. Profesyonel iş hayatında kullanılmayacak
Bütçe olarak düşünceniz nedir çok mu iyi bir şey olsun yoksa sadece idare etse yeter şeklinde mi?
4500 TLye kadar bütçe ayırdım. Beni 2-3 yıl götürsün istiyorum, profesyonel düzeyde çalışılmayacak ama yine de öğrenmek amaçlı yoğun kullanacağım

Autocad için çok aşırı derecede bir gereksinim yok ikinci el düşünürseniz eğer temiz bilgisayarlar bulma şansınız var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı