AutoCAD için masaüstü sistem

Alphi53

Hectopat
Merhaba. AutoCAD kullanmak için sistem önerisine ihtiyacım var. RAM'in 16 GB olacağı kesin ama diğer parçalara karar veremiyorum. Güçlü sistemlere Gaming diyorlar ama bu sistemde oyun oynanmayacak sadece AutoCAD ve iş için. İşlemci tarafında, Ryzen'in çoklu çekirdek performansı yüzünden AutoCAD gibi programlarda daha iyi olacağını düşünüyorum ama Ryzen'in hangi modelinin iyi olduğunu bilmiyorum. Bütçe yaklaşık 5.000TL civarı 200-300TL üstü olabilir.

Kronik sorunlu bir SSD, 80+sertifikası bile olmayan PSU .Gidip i3 10100 önermişsin. Bu da yetmemiş gibi kasaya 1000 lira vermişsin.
@Alphi53

Sistem:

Özelleştirme:

SSD:

Sadece güç kaynağını değiştirmen gerek. Güç kaynağı:

İşlemci Ryzen 5 3600 yapılabilir gibi.

Kronik sorunlu olan bu değil... PSU +80 olmasa dahi kaliteli. Attığın sistemden PSU çıkmıyor. Ötekisini çıkartırsa da garantı dışı oluyor. RAM'i de 8 yapmışsın. Asıl sana hahahaha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumuma neden ifade attın? 3600 yapmadım çünkü fiyat bandında tuttum. Zaten 200-300 esnetilebilir yazmış. Ben de yeterli diye düşündüm.
Diğer arkadaş için söyledikleriniz gülümsettiği için ifade atmıştım, siz sistem önerisini eklemek için düzenleme yapmadan hemen önce.

Kronik sorunlu olan bu değil... PSU +80 olmasa dahi kaliteli. Attığın sistemden PSU çıkmıyor. Ötekisini çıkartırsa da garantı dışı oluyor. RAM'i de 8 yapmışsın. Asıl sana hahahaha.

Hadi kardeşim hadi, millete random ifade atıyorsun. Profil resmin her şeyi özetliyor. RAM 8 fakat işlemci ve ekran kartı çok güçlü, bilmiyorsan yorum yapma.
Ötekisini çıkartırsa da garantı dışı oluyor.

Ayrıca diğer ürünün garantisi var, bir daha saçma sapan ifadeler atma.

Son düzenleme:
Sen ne boş insansın. Yazacaktım ama sildim...
Profil resmine laf etmeden önce kendi profil resmine bakmanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…