Nasıl bir ses, fan sesi gibi mi?Merhaba, bilgisayarımdan başlıkta belirttiğim gibi ses geliyor. Oyun oynamıyorum, AutoCAD çalışırken geliyor. Niye olur? Veya nasıl çözebilirim?
Nasıl bir ses, fan sesi gibi mi?
O zaman internette bir araştırın belki çözüm yolu vardır bilemiyorum.Fan sesi değil elimde videosuda var ama siteye kıyamıyorum.
Sesi dinlemek isterseniz instagramdan atabilirmO zaman internette bir araştırın belki çözüm yolu vardır bilemiyorum.
Merhaba sesi paylaşmanın bir yolunu buldum ses bu Vocaroo | Online voice recorderO zaman internette bir araştırın belki çözüm yolu vardır bilemiyorum.
Merhaba sesi paylaşmanın bir yolunu buldum ses bu Vocaroo | Online voice recorderO zaman internette bir araştırın belki çözüm yolu vardır bilemiyorum.
Merhaba, bilgisayarımdan başlıkta belirttiğim gibi ses geliyor. Oyun oynamıyorum, AutoCAD çalışırken geliyor. Niye olur? Veya nasıl çözebilirim?
İnstagram kullanmıyorum. Burdan atabilirsiniz.Sesi dinlemek isterseniz instagramdan atabilirm
Merhaba sesi paylaşmanın bir yolunu buldum ses bu Vocaroo | Online voice recorder
İnstagram kullanmıyorum. Burdan atabilirsiniz.
Vocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.voca.ro
HayırSadece AutoCAD demi oluyor?
Forumda baktım biraz şöyle bir konu buldum:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.