M merterden19 Megapat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2019 #2 Ben makine bölümü okuyorum. AutoCAD 2016 öğrenci sürümünü indirdim. 3 yıl ücretsiz lisans verdiler. Yalnız bu lisans süresi bittikten sonra ben bu programı ücretiyle satın almak zorunda mıyım? Bunun hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2019
Ben makine bölümü okuyorum. AutoCAD 2016 öğrenci sürümünü indirdim. 3 yıl ücretsiz lisans verdiler. Yalnız bu lisans süresi bittikten sonra ben bu programı ücretiyle satın almak zorunda mıyım? Bunun hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi acaba?
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 27 Nisan 2019 #3 Satın almak zorunda değilsiniz. Süre sonunda ürünü etkinleştirilmez ise yetkiler kısıtlanıyor. Çizim için Autocade girmiyor ürün anahtarı istiyor.
Satın almak zorunda değilsiniz. Süre sonunda ürünü etkinleştirilmez ise yetkiler kısıtlanıyor. Çizim için Autocade girmiyor ürün anahtarı istiyor.