5 560710 Decapat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 501 Çözümler 3 26 Eylül 2023 #1 Osnapte Endpoint, midpoint, intersection vs. açık fakat hala yakalamıyor.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.869 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 27 Eylül 2023 #2 560710 dedi: Osnapte Endpoint, midpoint, intersection vs. açık fakat hala yakalamıyor. Eki Görüntüle 1957769 Genişletmek için tıkla... Seçili olabilir fakat snap aktif olmayabilir ilgili snap penceresi görseli koysan daha kolay cevaplanır: F3 object snap F9 grid snap deneyebilirsin.
560710 dedi: Osnapte Endpoint, midpoint, intersection vs. açık fakat hala yakalamıyor. Eki Görüntüle 1957769 Genişletmek için tıkla... Seçili olabilir fakat snap aktif olmayabilir ilgili snap penceresi görseli koysan daha kolay cevaplanır: F3 object snap F9 grid snap deneyebilirsin.
5 560710 Decapat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 501 Çözümler 3 27 Eylül 2023 #3 Mert Can Urcan dedi: Seçili olabilir fakat snap aktif olmayabilir ilgili snap penceresi görseli koysan daha kolay cevaplanır: F3 object snap. F9 Grid snap. Deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Grid Snap'i açtım fakat yine yakalamıyor.
Mert Can Urcan dedi: Seçili olabilir fakat snap aktif olmayabilir ilgili snap penceresi görseli koysan daha kolay cevaplanır: F3 object snap. F9 Grid snap. Deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Grid Snap'i açtım fakat yine yakalamıyor.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.869 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 27 Eylül 2023 #4 560710 dedi: Grid Snap'i açtım fakat yine yakalamıyor. Genişletmek için tıkla... Grid ayrı bir olay. Sen obje içinde bir vertex yakalamak istiyorsan, menüde Node seçili mi ona bakmalısın.
560710 dedi: Grid Snap'i açtım fakat yine yakalamıyor. Genişletmek için tıkla... Grid ayrı bir olay. Sen obje içinde bir vertex yakalamak istiyorsan, menüde Node seçili mi ona bakmalısın.
bayzeppeli Picopat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #5 Mert Can Urcan dedi: Seçili olabilir fakat snap aktif olmayabilir ilgili snap penceresi görseli koysan daha kolay cevaplanır: F3 object snap. F9 Grid snap. Deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim F9 yaptım oldu.
Mert Can Urcan dedi: Seçili olabilir fakat snap aktif olmayabilir ilgili snap penceresi görseli koysan daha kolay cevaplanır: F3 object snap. F9 Grid snap. Deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim F9 yaptım oldu.