samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 9 Ocak 2024 #1 Merhaba, PDF kasma sorunu yaşıyorum. AutoCAD projesini PDF'ye dönüştürdüm fakat görüntülerken acayip kasıyor.
Merhaba, PDF kasma sorunu yaşıyorum. AutoCAD projesini PDF'ye dönüştürdüm fakat görüntülerken acayip kasıyor.
I.Catalyildiz Kilopat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 303 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 9 Ocak 2024 #2 3D PDF'e mi dönüştürdün? Yoksa normal 2D olarak mı dönüştürdün?
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 9 Ocak 2024 #3 I.Catalyildiz dedi: 3D PDF'e mi dönüştürdün? Yoksa normal 2D olarak mı dönüştürdün? Genişletmek için tıkla... Onu nasıl seçeceğim?
I.Catalyildiz dedi: 3D PDF'e mi dönüştürdün? Yoksa normal 2D olarak mı dönüştürdün? Genişletmek için tıkla... Onu nasıl seçeceğim?
I.Catalyildiz Kilopat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 303 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 9 Ocak 2024 #4 samet4747 dedi: Onu nasıl seçeceğim? Genişletmek için tıkla... Farklı kaydet seçeneğinin altında PDF'i seçtikten sonra seçenekler veya ayarlar gibi bir sekme olması lazım bu şekilde ayar yapabilirsiniz.
samet4747 dedi: Onu nasıl seçeceğim? Genişletmek için tıkla... Farklı kaydet seçeneğinin altında PDF'i seçtikten sonra seçenekler veya ayarlar gibi bir sekme olması lazım bu şekilde ayar yapabilirsiniz.
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 9 Ocak 2024 #5 I.Catalyildiz dedi: Farklı kaydet seçeneğinin altında PDF'i seçtikten sonra seçenekler veya ayarlar gibi bir sekme olması lazım bu şekilde ayar yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AutoCAD'te mi kaydediyoruz?
I.Catalyildiz dedi: Farklı kaydet seçeneğinin altında PDF'i seçtikten sonra seçenekler veya ayarlar gibi bir sekme olması lazım bu şekilde ayar yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AutoCAD'te mi kaydediyoruz?
I.Catalyildiz Kilopat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 303 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 9 Ocak 2024 #6 samet4747 dedi: AutoCAD'te mi kaydediyoruz? Genişletmek için tıkla... Evet.