AutoCAD ve Excel 940M laptop alınır mı?

Daimaozi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 240GB SSD, 500GB HDD, 940M 2 GB ekran kartı, 8 GB RAM ve i3 5.nesil laptop almayı düşünüyorum. AutoCAD ve Excel için kullanacağım. İşimi görür mü sizce?

Eski sürüm kullanacaksanız ve SSD gerekli olduğunu bilirseniz evet.5-6 yıl önceki sürümlerde ne kadar sağlam siz düşünün hocam.

Merhaba, 240GB SSD, 500GB HDD, 940M 2 GB ekran kartı, 8 GB RAM ve i3 5.nesil laptop almayı düşünüyorum. AutoCAD ve Excel için kullanacağım. İşimi görür mü sizce?

İşlemcisi çok zayıf 5. nesil i5 5200u kullanan biri olarak söylüyorum. AutoCAD imkansız. Excel performans beklemeyin ama açar.

Eski sürüm kullanacaksanız ve SSD gerekli olduğunu bilirseniz evet. 5-6 yıl önceki sürümlerde ne kadar sağlam siz düşünün hocam.

Sizce 2012 MacBook Pro mu yoksa bu mu?

İşlemcisi çok zayıf 5. nesil i5 5200u kullanan biri olarak söylüyorum. AutoCAD imkansız. Excel performans beklemeyin ama açar.

MacBook 2012 Pro mu yoksa bu mu?

Excel için görür ama AutoCAD zor gibi.

2012 MacBook Pro mu yoksa bu mu?

940M ekran kartı senin için gerçekten önemli mi?
Oyun falan oynamıyıcaksan hafif ve pil ömrü uzun işlemcisi güçlü iş bilgisayarlarına bakabilirsin kesinlikle daha iyi olacaktır.
Bütçe söylerseniz yardımcı olurum.

AutoCad için gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…