AutoCAD ve Office programları için laptop önerisi

gorkemtysz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, laptop alacağım kararsızım. Laptopta eta muhasebe programı, AutoCAD, Office programları kullanmayı duşunuyorum. Hangi laptopu almalıyım, teşekkürler.

AutoCAD cok ağır bir program değil mümkünse butcenizi öğrenebilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, laptop alacağım kararsızım. Laptopta eta muhasebe programı, AutoCAD, Office programları kullanmayı duşunuyorum. Hangi laptopu almalıyım, teşekkürler.

Hocam laptop bilmiyorum fakat eğer sadece katı modelleme yaparım yüksek poligona çıkmam diyorsan aşırı güçlü bir cihaza ihtiyacın olmaz. İyi işlemcisi olan bir cihaz tercih et bir de güçsüz de olsa bir grafik kartı olsun.

AutoCAD cok ağır bir program değil mümkünse butcenizi öğrenebilir miyim?
Acer Nitro 5 AN515 Intel Core i7 12650H 16 GB 512 GB SSD RTX 4060 8 GB Freedos 15,6" 165 Hz FHD IPS Taşınabilir Bilgisayar NH.QM0EY.009 Bunu almak istiyorum 40k bandında daha uygun bir şeyler bakabilirmiyim

Hocam laptop bilmiyorum fakat eğer sadece katı modelleme yaparım yüksek poligona çıkmam diyorsan aşırı güçlü bir cihaza ihtiyacın olmaz. İyi işlemcisi olan bir cihaz tercih et bir de güçsüz de olsa bir grafik kartı olsun.
Acer Nitro 5 AN515 Intel Core i7 12650H 16 GB 512 GB SSD RTX 4060 8 GB Freedos 15,6" 165 Hz FHD IPS Taşınabilir Bilgisayar NH.QM0EY.009 Bunu almak istiyorum 40k bandında daha uygun bir şeyler bakabilirmiyim

Hocam 40K bandında baktıklarınız oyuncu laptopu bu kadar üst modele yönelmenize lüzum yok ama bütçem var diyorsanız alabilirsiniz tabiki. Giriş laptopu işinizi görebilir.

Bundan 12 sene önceki laptopla arkadaşım doğalgaz bölümü okuyordu. Autocad ile çizim yapıyordu.
i5-1235U, 8 GB RAM, 512 GB
Bu laptop bile pekala işinizi görebilir. Fakat ben ileriye dönük oyun da oynarım diyorsanız başka :D

Hocam ne dersem yalan olur size pek bilgim yok marka model konusunda fakat kendi deneyimlerime göre şunları diyebilirim. Ekran boyutu önemli en azından benim için. Çok küçük bir ekran tercih etmenizi önermem modelleme yaparken. Bence ideal boyut 16 inch civarıdır. Ram 32 olursa hiç baş ağrısı çekmezsiniz ama 16 olarak alıp sonradan yükseltebilirsiniz de mesela ben öyle yapmıştım daha ucuza gelmişti. Ekran kartı konusunda da animasyon yapma çok yüksek poligona çıkma, render alma gibi işlemler yapacaksanız ortalama ve üstü bir ekran kartına ihtiyacınız olur. Attığınız modelin özellikleri iyi duruyor fazlasıyla yeterli sadece bana 15.6 inch ekran biraz küçük geliyor 16.4 sanırım benim kullandığım belki de alıştığım içindir. Deneyip almanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı