Autocad ve Oyun için Laptop mu Toplama Bilgisayar mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar Bu ay sonunda bilgisayar almayı planlıyorum ama ne almam gerektiği hakkında kafam karıştı. Bilgisayar hem oyun için hem de autocad ve 3dmax için kullanılacak bütçe 8.000 TL Laptop mu Toplama Bilgisayar mı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçe ile ikisini de alabilirsin.

Autocad' i açmayan sistem yok sanırsam . Oyun konusunda masaüstü bariz daha üstün ama taşınması gerekiyorsa cihazın tabikide laptop alınmalı. Bu bütçeyle her oyunu ultra oynarsınız zaten .

Buna benzer bir sistem olabilir. Kalan parayla monitör ve aksesuar gibi şeyler alabilirsin.

Dosya Ekleri

• 6800.png
    50,9 KB · Görüntüleme: 233
Böyle bir bütçen varsa ve yerin sabitse eğer yani sürekli seyahat vs etmiyorsan laptop almanın hiçbir mantığı yok nasıl bir pc alabilirim dersen eğer güzel bir pc toplanabilir ama oyun odaklı olmayan pcler konusunda çok uzman değilim başka arkadaşlar yardımcı olacaktır ama ben olsam laptop alamam kesinlikle

Bende Nzxt H440 Razer kasa var benq ekran da var ben sadece kasa toplamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…