"Autochk program not found skipping autocheck" hatası

Powis

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarı açarken siyah ekranda bu sorun geliyor ve ondan sonra mavi ekran gelip bilgisayar yeniden başlıyor. Bilgisayar onarmaya başlıyor ama hiçbir türlü onarılmıyor. Sistem geri yükleme yapamıyorum disk hatası var diyip engelliyor. Format denemedim ama en son deneyeceğim şey maalesef, içinde dosyalarım vardı. Güvenli modu başlangıç ayarlarından açmayı deniyorum lakin yine autochk hatası çıkıyor. Windows 8.1 USB'si ile boottan onarmayı denedim lakin o da fayda etmiyor. Çözüm olarak başka ne deneyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyi denemişsiniz zaten. Yapacak bir şey yok.

5 gün önce sorunu hallettim. Windows 8 'de gelen özelliği windows yenilemeye bilgisayar çalıştırabildi ve çoğu programı silip dosyaları koruyarak bilgisayarımı başlatabildim. Ama ondan sonra hiçbir windows update olmuyor ve çoğu program oyun hata veriyordu. Onlara çözüm bir türlü bulamadım. Hatta Geforce Experience bile kurulmuyordu. Daha sonra neden windows 10'a geçmiyorum ki diyip windows 10'a geçtim. Şuan gerçekten mutluyum ve memnunum. Konu kapatılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…