XPLSG Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.315 Makaleler 8 Çözümler 178 3 Temmuz 2021 #1 Instant endpoints for anything - Autocode güvenilir midir? Merhabalar. Discord için webhook oluşturacağım ve Glitch: The friendly community where everyone builds the web dışı başka bir site buldum. Linki budur: Instant endpoints for anything - Autocode. Bu site Discord'umu bağlamamı istiyor. Acaba güvenli midir? Hesap güvenliğimin hepsi aktiftir, çift faktörlü doğrulama gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2021
Instant endpoints for anything - Autocode güvenilir midir? Merhabalar. Discord için webhook oluşturacağım ve Glitch: The friendly community where everyone builds the web dışı başka bir site buldum. Linki budur: Instant endpoints for anything - Autocode. Bu site Discord'umu bağlamamı istiyor. Acaba güvenli midir? Hesap güvenliğimin hepsi aktiftir, çift faktörlü doğrulama gibi.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.985 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #2 XPLSG dedi: Discord için webhook oluşturacağım ve.. Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi tam anlamadım ama Webhook için servis veren bir site var. discohook.org sitenin bağlantısı.
XPLSG dedi: Discord için webhook oluşturacağım ve.. Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi tam anlamadım ama Webhook için servis veren bir site var. discohook.org sitenin bağlantısı.
F fatih_mnv Decapat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 893 Çözümler 6 3 Temmuz 2021 #3 iKayraOnur dedi: Demek istediğinizi tam anlamadım ama Webhook için servis veren bir site var. discohook.org sitenin bağlantısı. Genişletmek için tıkla... Web kancası. Discord ile herhangi bir siteyi birbirine bağlayacak. Mesela technopat'ta biri konuna mesaj yazdığında Discord üzerinden bildirim alabileceksin. Ya da ücretsiz oyun olduğunda herhangi bir platformda, oradan sana mesaj gönderecek.
iKayraOnur dedi: Demek istediğinizi tam anlamadım ama Webhook için servis veren bir site var. discohook.org sitenin bağlantısı. Genişletmek için tıkla... Web kancası. Discord ile herhangi bir siteyi birbirine bağlayacak. Mesela technopat'ta biri konuna mesaj yazdığında Discord üzerinden bildirim alabileceksin. Ya da ücretsiz oyun olduğunda herhangi bir platformda, oradan sana mesaj gönderecek.