Autodesk Desktop App silinirken "is still running" hatası

Ata Şen

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, kardeşim işi için bilgisayarıma Autodesk uygulamalarını indirdi. Şu an silmek istedim ve tüm uygulamalarını sildim. Fakat geride Autodesk desktop App isimli uygulamayı silemedim. Silmeye çalışınca "Autodesk desktop App is still running on this Computer all instances must be quit" uyarısı alıyorum. Görev yöneticisine bakınca uygulamaları kapayınca RAM kullanımı %30, CPU kullanımı %6-%10 oranlarında [12100f 16gb Ram] antimalware service 1. sırada 200 MB RAM kullanımı ile. Değerler fazla geldi dolayısıyla sorunun bu uygulamadan kaynaklandığını düşünüyorum. Nasıl bu uygulamayı silebilirim?

Bu arada Autodesk yeni bir klasör açmış DVD sürücü (e) şeklinde 2.41GB'lik ve 0 Bayt boş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev Yöneticisi'nden Autodesk ile ilgili tüm programları kapatıp silmeyi deneyin. Sağ altta bildirim çubuğunda uygulama simgesinin olmadığından emin olun.
İşe yaramazsa görev yöneticisinde 'başlangıç' sekmesinde Autodesk'i devre dışı yapıp PC'yi yeniden başlatın, sonra tekrardan görev yöneticisinde uygulama gözüküyorsa onları kapatıp tekrar silmeyi deneyin.

Sildim hocam sağ olun yeniden başlatacağım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…