ayanami_rei Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #1 Merhaba hocam. AutoHotkey uygulamasıyla beraber her 11 saniyede bir OwO yazılmasını istiyorum. Yapabilecek veya yardım edebilecek biri var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2025
Merhaba hocam. AutoHotkey uygulamasıyla beraber her 11 saniyede bir OwO yazılmasını istiyorum. Yapabilecek veya yardım edebilecek biri var mı?
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.535 Çözümler 15 16 Ocak 2025 #2 Chatgpt > Merhaba autohotkey programı ile discord'da 11 saniye arayla bir kanal'a mesaj olarak göndertmek istiyorum.
Chatgpt > Merhaba autohotkey programı ile discord'da 11 saniye arayla bir kanal'a mesaj olarak göndertmek istiyorum.
lyntax Decapat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 1.073 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #3 Kod:Panoya kopyala SetTitleMatchMode, 2 Loop { ; Discord penceresini aktif hale getiriyoruz IfWinExist, Discord { WinActivate ; Discord penceresini aktiflestiriyoruz Send, OwO ; "OwO" yaz Send, {Enter} ; Entera basip mesaji yolluyoruz } Sleep, 11000 ; 11 saniye bekliyoruz }
Kod:Panoya kopyala SetTitleMatchMode, 2 Loop { ; Discord penceresini aktif hale getiriyoruz IfWinExist, Discord { WinActivate ; Discord penceresini aktiflestiriyoruz Send, OwO ; "OwO" yaz Send, {Enter} ; Entera basip mesaji yolluyoruz } Sleep, 11000 ; 11 saniye bekliyoruz }
ayanami_rei Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #4 lyntax dedi: Kod:Panoya kopyala SetTitleMatchMode, 2 Loop { ; Discord penceresini aktif hale getiriyoruz IfWinExist, Discord { WinActivate ; Discord penceresini aktiflestiriyoruz Send, OwO ; "OwO" yaz Send, {Enter} ; Entera basip mesaji yolluyoruz } Sleep, 11000 ; 11 saniye bekliyoruz } Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler.
lyntax dedi: Kod:Panoya kopyala SetTitleMatchMode, 2 Loop { ; Discord penceresini aktif hale getiriyoruz IfWinExist, Discord { WinActivate ; Discord penceresini aktiflestiriyoruz Send, OwO ; "OwO" yaz Send, {Enter} ; Entera basip mesaji yolluyoruz } Sleep, 11000 ; 11 saniye bekliyoruz } Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler.