E Ender Gülen Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2019 #1 Arkadaşlar ben macro atamayı denedim ama istediğim gibi olmadı siz yazabilir misiniz? Mesela 3 basınca EA basmasını istedim send [E] sonra send [A] dedim 3'e basılı tutunca EAEAEA şeklinde gidiyor. Bunu nasıl EAAAA gibi yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2019
Arkadaşlar ben macro atamayı denedim ama istediğim gibi olmadı siz yazabilir misiniz? Mesela 3 basınca EA basmasını istedim send [E] sonra send [A] dedim 3'e basılı tutunca EAEAEA şeklinde gidiyor. Bunu nasıl EAAAA gibi yapabilirim?
E Ender Gülen Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2019 #2 Bilen yok mu?
mabik1 Decapat Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 129 Çözümler 2 14 Nisan 2019 #3 Jitbit macro recoder ile bunu ayarlayıp hotkey olarak kaydedebilirsin diye biliyorum. Uzun zamandır kullanmıyorum bu programı ama deneyebilrisin.
Jitbit macro recoder ile bunu ayarlayıp hotkey olarak kaydedebilirsin diye biliyorum. Uzun zamandır kullanmıyorum bu programı ama deneyebilrisin.
E Ender Gülen Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2019 #4 Sen ayarlayabilir misin gerçekten ben yapamıyorum. Ya da nasıl ayarlıyacağımı yazar mısın?
mabik1 Decapat Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 129 Çözümler 2 14 Nisan 2019 #5 Sana burada baştan bir şey anlatamam ama Youtube üzerinden hotkey kullanımına veya Jitbit kullanımına bakabilirsin.
Sana burada baştan bir şey anlatamam ama Youtube üzerinden hotkey kullanımına veya Jitbit kullanımına bakabilirsin.