Autohotkey kısayol rehberi

tokdemirr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarıma format atmadan önce autohotkey ile oluşturduğum bir kısayolum vardı. Çok işime yarıyordu ama şimdi aynısını oluşturmak istediğimde nereden nasıl yaptığımı hatırlayamadım bulamadım. CTRL+Windows+fare tekerleği (aşağı ses kısma-yukarı ses açma) kullanarak ses seviyesini ayarlayabiliyordum. Hatırlamama yardımcı olabilecek varsa şimdiden cok teşekkür ederim.

ChatGPT, AutoHotkey kodlarını oluşturabiliyor, orayı deneyin isterseniz. Hesabınız yoksa da ben sizin için deneyebilirim.

ChatGPT, AutoHotkey kodlarını oluşturabiliyor, orayı deneyin isterseniz. Hesabınız yoksa da ben sizin için deneyebilirim.
Hocam cok sağolun teşekkürler. ChatGPT verdiği kodu denediğimde error veriyor.

LWin & WheelUp::send {Volume_Up}
LWin & WheelDown::send {Volume_Down}

şu kombinasyonu redditte buldum ve calışıyor ama bazen başlat menüsü acılıp kapanıyor onun için şu komutu ctrl+windows yapmaya calısıyorum bir kaç şey denedim ama olmadı. Birde siz sorun ChatGPT'ye belki farklı bir sonuc alırız. Tekrardan teşekkür ederim

Size verdiği kodun altına verdiğin kod hatalı düzeltebilir misin? Dediğiniz zaman düzeltiyor genelde. Olmamasına şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…