N Noox Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #1 Autohotkey yazılımını indirdim. Programı çalıştırmadan önce virüs taraması yaptım ve VirusTotal'de sonuçlar bu şekilde çıktı. Bazı forumlarda false positive olduğunu söylüyorlar. Autohotkey güvenli mi? Yardımcı olursanız sevinirim. VirusTotal link: VirusTotal
Autohotkey yazılımını indirdim. Programı çalıştırmadan önce virüs taraması yaptım ve VirusTotal'de sonuçlar bu şekilde çıktı. Bazı forumlarda false positive olduğunu söylüyorlar. Autohotkey güvenli mi? Yardımcı olursanız sevinirim. VirusTotal link: VirusTotal
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 30 Haziran 2021 #2 False positive büyük ihtimalle.
S Sadeceibrahim Decapat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 459 Çözümler 3 30 Haziran 2021 #3 Bende DMC4 S.E. için indirmem gerekiyordu vazgeçtim. Maceraya gerek yok bence. Eğer PC'nize korsan vs. indiren biriyseniz yapıştırın gitsin.
Bende DMC4 S.E. için indirmem gerekiyordu vazgeçtim. Maceraya gerek yok bence. Eğer PC'nize korsan vs. indiren biriyseniz yapıştırın gitsin.
ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.031 Çözümler 7 Yer Türkiye 30 Haziran 2021 #4 Program güvenli ama içine koyduğunuz makrolar olmayabilir.