Autoit ile Kurulum Ekranında Pencere Görünmemesini Sağlamak

One Lee Shan Lee

Hectopat
Daha fazla  
Ben autoit ile katılımsız program yapmak istiyorum. Fakat yapacağım program kurulurken ekranda herhangi bir pencere görünmeyecek ve fare yada klavye kilitlenmeyecek. Autoit'de WinSetTrans komutu pencereyi saydamlaştırıyor ama hala görev çubuğunda programın açık olduğu görülmektedir. Benim ise isteğim programın sadece sistem tepsisinde kendi logosu ile kurulum yapması ve bu logoya tıklandığında kuruluma müdahale edilmemesi. Sessiz kurulum parametrelerinide düşündüm ama her program için bulunmuyor maalesef.

Bir de kurulacak programın bazı ayarlarını önceden özelleştirip kurulumdan sonrada programın o ayarlarla hazır olmasını nasıl sağlayabilirim. Şimdiden söyleyeyim bu istediklerin olmaz yada imkansız gibi boş cevapları lütfen vermeyin. Ben ismini burada veremediğim bir kaç katılımsız paylaşım sitesinde bu istediklerimin hepsinin autoit ile yapıldığını gördüm. Zaten o sitelerden en çok tanınan ikisinin adminlerinede sordum bana hepsinin autoit ile yapıldığını söylediler, nasıl dediğimde de kod paylaşamıyoruz cevabı aldım.

Canları sağ olsun ben kimseyi zorlamıyorum fakat ben onlardan hazır script istemedim sadece kullandıkları autoit kodlarını sordum ve kodlarda zaten autoit'in kendi kodları. Her neyse sözümona "Bana Bir Harf Öğretenin Kırk Yıl Kölesi Olurum" deyip yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sessiz kurulum parametresi kullanarak yapabilirsiniz. Eğer katılımsız yapacağın programın sessiz kurulum parametresi yoksa o programı re-pack ederek sessiz kurulum parametresi olan setup elde edip katılımsız yapabilirsiniz.

Seninle en yakın zamanda kendi hazırladığım AutoIt kodlarını paylaşırım.

Son düzenleme:

Selam hocam, 2 sene oldu hala sizin kodları beklemedeyim. Programı Re-pack etmeyi bilmiyorum. Hala istediğim kodları bulamadım.

Selam hocam, 2 sene oldu hala sizin kodları beklemedeyim. Programı Re-pack etmeyi bilmiyorum. Hala istediğim kodları bulamadım.
Özür dilerim hocam hafta sonu inşallah fırsatım olursa paylaşayım söz veremiyorum fakat bakayım bi. Benim de konuya dönüş yapmadığınız için aklımdan çıkmış galiba.

Düzenleme : Ayrıca kodları hazırlamak için uğraşmaya vakit bulamamıştım o zamanlarda. Hazırlayıp atacaktım.

Özür mü, estağfurullah hocam. Hepsi aynı değil ama Türkiye 1-2 kod öğrenip dünyanın sadece kendilerinin etrafında döndüğünü zanneden kibirli şahıslarla doldu maalesef. Sonra da lafa gelince biz niye üretemiyoruz, niye gelişemiyoruz derler. Bilgi paylaştıkça çoğalır, bunu unutmamak gerekir.
Seninle en yakın zamanda kendi hazırladığım AutoIt kodlarını paylaşırım.

Zamanı gelmedi mi daha hocam?

Son düzenleme:
konuyu tekrar hortlatmak istiyorum paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…