bershead Megapat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 348 Çözümler 1 23 Aralık 2022 #1 Jaguar: Blender, BMW X5: Vray (3DS Max) Taycan & M4: Corona (3DS Max) Üniversite sınavım olduğu için bırakmak zorunda kaldım, geçmişi yâd etmek için de paylaşmak istedim. Son düzenleme: 23 Aralık 2022
Jaguar: Blender, BMW X5: Vray (3DS Max) Taycan & M4: Corona (3DS Max) Üniversite sınavım olduğu için bırakmak zorunda kaldım, geçmişi yâd etmek için de paylaşmak istedim.
Shadow Ace Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 588 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #2 BMW X5 ve Ferrari'yi çok beğendim fakat diğerleri'de çok hoş olmuş hocam güzel çalışma ellerinize sağlık.
BMW X5 ve Ferrari'yi çok beğendim fakat diğerleri'de çok hoş olmuş hocam güzel çalışma ellerinize sağlık.
bershead Megapat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 348 Çözümler 1 11 Şubat 2023 #3 Shadow Ace dedi: BMW X5 ve Ferrari'yi çok beğendim fakat diğerleri'de çok hoş olmuş hocam güzel çalışma ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Shadow Ace dedi: BMW X5 ve Ferrari'yi çok beğendim fakat diğerleri'de çok hoş olmuş hocam güzel çalışma ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim