311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 7 30 Temmuz 2021 #11 Amanita dedi: Kardeş görev yöneticisinden sağ tıklayıp baksana hangi klasörün içinde. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde gözükmüyor. Ayrıntılar hizmetler ve işlemler listesine baktım ama yok.
Amanita dedi: Kardeş görev yöneticisinden sağ tıklayıp baksana hangi klasörün içinde. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde gözükmüyor. Ayrıntılar hizmetler ve işlemler listesine baktım ama yok.
Cenkkaraman Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 1 30 Temmuz 2021 #12 Forza Horizon 4 ya da korsan oyun indirmişsin. Arkadaşların dediğini yapın sıkıntı olmaz.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 30 Temmuz 2021 #13 Cenkkaraman dedi: Forza Horizon 4 ya da korsan oyun indirmişsin. Arkadaşların dediğini yapın sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Forza Horizon 4 olduğunu nasıl anladınız? Ayrıca korsan oyun olduğu da nereden belli?
Cenkkaraman dedi: Forza Horizon 4 ya da korsan oyun indirmişsin. Arkadaşların dediğini yapın sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Forza Horizon 4 olduğunu nasıl anladınız? Ayrıca korsan oyun olduğu da nereden belli?
311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 7 30 Temmuz 2021 #14 Cenkkaraman dedi: Forza Horizon 4 ya da korsan oyun indirmişsin. Arkadaşların dediğini yapın sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Korsan oyun mu? 2 yıldır korsan oyun oynamıyorum ve indirmiyorum. Sıfırladım ve oyun açtım. Şimdi tekrar geldi, oyunlarla alakalı bir şey sanırım. Oyunu açınca listeye belirdi tekrar. Son düzenleme: 30 Temmuz 2021
Cenkkaraman dedi: Forza Horizon 4 ya da korsan oyun indirmişsin. Arkadaşların dediğini yapın sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Korsan oyun mu? 2 yıldır korsan oyun oynamıyorum ve indirmiyorum. Sıfırladım ve oyun açtım. Şimdi tekrar geldi, oyunlarla alakalı bir şey sanırım. Oyunu açınca listeye belirdi tekrar.