Rehber Autoruns nasıl kullanılır?

Bu konuda haklısınız. Hiç bu yanından düşünmemiştim. Renk körlüğü için ayrı bir tema geliştirilebilir belki.

Windows'ta renk körlüğü modu var ama işe yarar mı acaba?
Onlar çok fark etmiyor hocam. Telefonda da var ama kişiye özel falan olmalı. Ya da benimki çok ileride. Konudaki "Network Providers" yazısını karanlık modda okumam Windows renk körlüğüyle bile imkansız. Harflerin sınırlarını seçemiyorum. Siyah üstüne kırmızı ve bunun tonlarında oluyor özellikle.

Elinize sağlık hocam, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu uygulamayı masaüstüne kısayol olarak eklemek istiyorum ancak Zip dosyası içinde birden fazla uygulama var. Hangisi gerçek program bilmiyorum. Sistem 64 bit.

Son düzenleme:
Hocam failed to delete hatası alıyorum sarı renkleri silerken.

Aydınlık tema bir süre sonra göz yoruyor gibi sanki, en azından bana öyle geliyor.

Windows'ta renk körlüğü modu var ama işe yarar mı acaba?
Renk körlüğü modu olduğunu bilmiyordum. Denedim. Chorome'nun simgesinin renklerini hiç öyle görmemiştim.

Sisteminizin bit sayısına uygun olan versiyonunu kullanabilirsiniz. 64 bit sisteme sahip olduğunuzdan; Autoruns64.exe ögesini arşivden çıkartarak, masaüstüne kısayol olarak ekleyebilirsiniz.
64 bit sistem için 4 farklı seçenek çıkıyor, farkları nedir? Neye göre seçmeliyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…