C CamelonTv Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 265 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Hobi olarak müzik yapmak istiyorum. Bir ses kaydettim ama autotune hakkında pek bir şey bilmiyorum. Önerebileceğiniz bir tutorial ve program var mı?
Merhaba. Hobi olarak müzik yapmak istiyorum. Bir ses kaydettim ama autotune hakkında pek bir şey bilmiyorum. Önerebileceğiniz bir tutorial ve program var mı?
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 11 Ağustos 2023 #2 Aradığınız şey vocoder olmasın? Autotune işlemini Audacity üzerinden de yapabilirsiniz
C CamelonTv Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 265 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #3 Things dedi: Aradığınız şey vocoder olmasın? Autotune işlemini Audacity üzerinden de yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ama kaynak bulamadığım için sorun yaşıyorum.
Things dedi: Aradığınız şey vocoder olmasın? Autotune işlemini Audacity üzerinden de yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ama kaynak bulamadığım için sorun yaşıyorum.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 11 Ağustos 2023 #4 TAl kullanabilirsiniz ücretsiz TAL Software VST3, Audio Unit, AAX, CLAP audio plug-ins for macOS, Windows and Linux tal-software.com Audacity üzerinden açabilirsiniz VST leri.
TAl kullanabilirsiniz ücretsiz TAL Software VST3, Audio Unit, AAX, CLAP audio plug-ins for macOS, Windows and Linux tal-software.com Audacity üzerinden açabilirsiniz VST leri.