Bu videodaki autotune ile aynı ses tonunu istiyorum Audition veya Audacity'de bu tonu sağlayan bir ayar var mıdır?
Sonunu karıştırma belki farkedilmezdiEn sonda küfür ediyor. Umarım yasaklanmazsınız.
Şu an deneyemiyorum ama birazdan denerim. Olursa en iyi cevap seçeceğim.Audacity'e eklenti kurabilirsiniz. Eklenti sayesinde belirttiğiniz şeyi yapabilirsiniz.
GVST GSnap - free pitch-correction, autotune VST plugin
www.gvst.co.uk
![]()
How to Manually Auto Tune With Audacity (with Pictures) - wikiHow
This wikiHow teaches you how to apply an auto-tune effect to vocals in Audacity. You'll use a free plug-in called "GSnap" to do so. Contrary to popular belief, GSnap is available for both Windows and Mac computers, though installing it can...www.wikihow.com
Çözüme kavuşursanız seçebilirsiniz. Bence bunun hakkında rehber yapabilirsiniz. Hem kurup denemeye çalışırken sizin gibi başkaları da faydalanabilir.Şu an deneyemiyorum ama birazdan denerim. Olursa en iyi cevap seçeceğim.
Bunun için de bir rehber oluştururum ama önceliğim Premiere'de oluşturacağım deep fried memeler.Çözüme kavuşursanız seçebilirsiniz. Bence bunun hakkında rehber yapabilirsiniz. Hem kurup denemeye çalışırken sizin gibi başkaları da faydalanabilir.
Audacity'e önerilen eklentiyi indirip deneme gerçekleştirdiniz mi?Bunun için de bir rehber oluştururum ama önceliğim Premiere'de oluşturacağım deep fried memes.
Şu an bilgisayardan uzaktayım. Bilgisayara erişimim olduğu zaman deneyeceğim.Audacity'e önerilen eklentiyi indirip deneme gerçekleştirdiniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.