GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 14 Temmuz 2020 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki autotune ile aynı ses tonunu istiyorum Audition veya Audacity'de bu tonu sağlayan bir ayar var mıdır?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki autotune ile aynı ses tonunu istiyorum Audition veya Audacity'de bu tonu sağlayan bir ayar var mıdır?
Pierry Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Temmuz 2020 #2 Voicemod programının harmony seçeneği ile yapılıyor, fakat herhangi bir kayıtı nasıl yükleyeceğinizi bilmiyorum.
Voicemod programının harmony seçeneği ile yapılıyor, fakat herhangi bir kayıtı nasıl yükleyeceğinizi bilmiyorum.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 14 Temmuz 2020 #4 Audacity'e eklenti kurabilirsiniz. Eklenti sayesinde belirttiğiniz şeyi yapabilirsiniz. GVST GSnap - free pitch-correction, autotune VST plugin www.gvst.co.uk Please visit wikiHow directly
Audacity'e eklenti kurabilirsiniz. Eklenti sayesinde belirttiğiniz şeyi yapabilirsiniz. GVST GSnap - free pitch-correction, autotune VST plugin www.gvst.co.uk Please visit wikiHow directly
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 14 Temmuz 2020 #5 Silinen üye dedi: En sonda küfür ediyor. Umarım yasaklanmazsınız. Genişletmek için tıkla... Sonunu karıştırma belki farkedilmezdi . Şaka bir yana ondan haberim var. unnamedington dedi: Audacity'e eklenti kurabilirsiniz. Eklenti sayesinde belirttiğiniz şeyi yapabilirsiniz. GVST GSnap - free pitch-correction, autotune VST plugin www.gvst.co.uk Please visit wikiHow directly Genişletmek için tıkla... Şu an deneyemiyorum ama birazdan denerim. Olursa en iyi cevap seçeceğim.
Silinen üye dedi: En sonda küfür ediyor. Umarım yasaklanmazsınız. Genişletmek için tıkla... Sonunu karıştırma belki farkedilmezdi . Şaka bir yana ondan haberim var. unnamedington dedi: Audacity'e eklenti kurabilirsiniz. Eklenti sayesinde belirttiğiniz şeyi yapabilirsiniz. GVST GSnap - free pitch-correction, autotune VST plugin www.gvst.co.uk Please visit wikiHow directly Genişletmek için tıkla... Şu an deneyemiyorum ama birazdan denerim. Olursa en iyi cevap seçeceğim.
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 14 Temmuz 2020 #6 Fl Studio önerebilirim ama biraz karmaşık.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 14 Temmuz 2020 #7 GreatestOfAlltimes dedi: Şu an deneyemiyorum ama birazdan denerim. Olursa en iyi cevap seçeceğim. Genişletmek için tıkla... Çözüme kavuşursanız seçebilirsiniz. Bence bunun hakkında rehber yapabilirsiniz. Hem kurup denemeye çalışırken sizin gibi başkaları da faydalanabilir.
GreatestOfAlltimes dedi: Şu an deneyemiyorum ama birazdan denerim. Olursa en iyi cevap seçeceğim. Genişletmek için tıkla... Çözüme kavuşursanız seçebilirsiniz. Bence bunun hakkında rehber yapabilirsiniz. Hem kurup denemeye çalışırken sizin gibi başkaları da faydalanabilir.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 14 Temmuz 2020 #8 unnamedington dedi: Çözüme kavuşursanız seçebilirsiniz. Bence bunun hakkında rehber yapabilirsiniz. Hem kurup denemeye çalışırken sizin gibi başkaları da faydalanabilir. Genişletmek için tıkla... Bunun için de bir rehber oluştururum ama önceliğim Premiere'de oluşturacağım deep fried memeler.
unnamedington dedi: Çözüme kavuşursanız seçebilirsiniz. Bence bunun hakkında rehber yapabilirsiniz. Hem kurup denemeye çalışırken sizin gibi başkaları da faydalanabilir. Genişletmek için tıkla... Bunun için de bir rehber oluştururum ama önceliğim Premiere'de oluşturacağım deep fried memeler.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 14 Temmuz 2020 #9 GreatestOfAlltimes dedi: Bunun için de bir rehber oluştururum ama önceliğim Premiere'de oluşturacağım deep fried memes. Genişletmek için tıkla... Audacity'e önerilen eklentiyi indirip deneme gerçekleştirdiniz mi?
GreatestOfAlltimes dedi: Bunun için de bir rehber oluştururum ama önceliğim Premiere'de oluşturacağım deep fried memes. Genişletmek için tıkla... Audacity'e önerilen eklentiyi indirip deneme gerçekleştirdiniz mi?
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 14 Temmuz 2020 #10 unnamedington dedi: Audacity'e önerilen eklentiyi indirip deneme gerçekleştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu an bilgisayardan uzaktayım. Bilgisayara erişimim olduğu zaman deneyeceğim.
unnamedington dedi: Audacity'e önerilen eklentiyi indirip deneme gerçekleştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu an bilgisayardan uzaktayım. Bilgisayara erişimim olduğu zaman deneyeceğim.