AUX_ FAN Error sorunu

cokmerakli

Hectopat
Arkadaşlar kasama yeni bir 3 pinli fan alıp takmaya çalıştım. Boş yer olmadığı için anakart üzerinde AUX_FAN bölümünde 3 pinli yer buldum. Burada da konu açıp sormuştum, bir arkadaş takabileceğimi söyledi. Şimdi ise açılışta AUX_FAN error diye hata çıkıyor. Fan galiba bozuk diye çıkartıp denedim ama yine aynı hatayı alıyorum. Ayrıca dikkat ettim işlemcim çok fazla ısınmış. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımınızı bekliyorum. Anakart üzerindeki aux fan yuvası 4 pinliydi bunu eklemeyi unuttum. Sistem açılırken American Megatrends aux fan error diye hata veriyor ve açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığın hata AUX_FAN dönmüyor hatası. Anakart fan takılı olsun ya da olmasın, takılıymış gibi algılayıp fanın dönmediğini varsayarak açmıyor muhtemelen. Anakart üzerindeki pili çıkar, fanı çıkar bir süre bekle, pili tekrar tak ve tekrar dene. Düzelmezse parçaları sök tak. RAM'ları sök tak. İlla açılır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı