xKylo Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #1 Merhaba AUZEF iktisat bölümünün daha önce çıkmış sorularını bulamıyorum, haftasounu sınav var ve çıkmış soruları bulamadım henüz. Anadolu Üniversitesi'nin Telegram gruplarında soruları bulabiliyordum bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba AUZEF iktisat bölümünün daha önce çıkmış sorularını bulamıyorum, haftasounu sınav var ve çıkmış soruları bulamadım henüz. Anadolu Üniversitesi'nin Telegram gruplarında soruları bulabiliyordum bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.926 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 29 Ekim 2024 #2 İktisat Açık Öğretim – Finansal, Ekonomi, Finansal Yönetim İktisat Açık Öğretim – Çalışma Ekonomisi, Finansal Muhasebe, Hukukun Temel Kavramları, İstatistik, Kamu Maliyesi, Mikro İktisat, Makro İktisat lolonolo.com
İktisat Açık Öğretim – Finansal, Ekonomi, Finansal Yönetim İktisat Açık Öğretim – Çalışma Ekonomisi, Finansal Muhasebe, Hukukun Temel Kavramları, İstatistik, Kamu Maliyesi, Mikro İktisat, Makro İktisat lolonolo.com
xKylo Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #3 ensareis dedi: İktisat Açık Öğretim – Finansal, Ekonomi, Finansal Yönetim İktisat Açık Öğretim – Çalışma Ekonomisi, Finansal Muhasebe, Hukukun Temel Kavramları, İstatistik, Kamu Maliyesi, Mikro İktisat, Makro İktisat lolonolo.com Genişletmek için tıkla... sitede herhangi bir yükleme Yook, sadece başlıklar var.
ensareis dedi: İktisat Açık Öğretim – Finansal, Ekonomi, Finansal Yönetim İktisat Açık Öğretim – Çalışma Ekonomisi, Finansal Muhasebe, Hukukun Temel Kavramları, İstatistik, Kamu Maliyesi, Mikro İktisat, Makro İktisat lolonolo.com Genişletmek için tıkla... sitede herhangi bir yükleme Yook, sadece başlıklar var.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.926 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 30 Ekim 2024 #4 xKylo dedi: sitede herhangi bir yükleme Yook, sadece başlıklar var. Genişletmek için tıkla... Başlıklara tıklayınca açılıyor.
xKylo dedi: sitede herhangi bir yükleme Yook, sadece başlıklar var. Genişletmek için tıkla... Başlıklara tıklayınca açılıyor.