Avantajix güvenilir mi?

blackonder

Hectopat
Daha fazla  
Avantajix gerçekten geri ödeme yapıyor mu Samsung'tan? Ona göre alışveriş yapacağım da. Kullanan var mı arkadaşlar daha önce?

Son düzenleyen: Moderatör:
@DexMean
Hocam hâlâ sağlıklı bir şekilde vermeye devam ediyor mu? Sorun çıkartıyor mu? Ben de Samsung indirimi ile alışveriş yapmayı düşünüyorum. Tavsiyeniz nedir?

Birkaç aydır kullanmadım açıkçası. Bu geçtiğimiz birkaç ayda kullanmamış olsam da hala düzgün şekilde veriyordur diye düşünüyorum. Hiçbir zaman sorun yaşamadım ben. Ben tavsiye ederim, yine de karar sizin tabii.

Birkaç aydır kullanmadım açıkçası. Bu geçtiğimiz birkaç ayda kullanmamış olsam da hala düzgün şekilde veriyordur diye düşünüyorum. Hiçbir zaman sorun yaşamadım ben. Ben tavsiye ederim, yine de karar sizin tabii.

Öncelikle cevabın için çok teşekkürler.
Bir sorum daha olacak. Samsung sitesine gittiğimde sitede halihazırda oturum açmış olmam mı gerekir yoksa siteye yönlendirildikten sonra mı sitede giriş yapmalıyım?

Öncelikle cevabın için çok teşekkürler.
Bir sorum daha olacak. Samsung sitesine gittiğimde sitede halihazırda oturum açmış olmam mı gerekir yoksa siteye yönlendirildikten sonra mı sitede giriş yapmalıyım?

Fark edeceğini sanmıyorum. Yine de bence yönlendirdikten sonra giriş yapın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı