Avast Aboneliği Göstermiyor, Kullanmayın

trysermyth

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bundan tam 1 yıl önce Avast için 1 yıllık abonelik aldım... Gayet güzel de kullandım fakat sonra baktım Avast'tan çok daha iyi antivirüsler var, onlardan aldım, sonra dedim bari Avast'ı iptal edeyim... Gittim sitelerinde abonelikler kısma girdim benim abonelik yok. Neyse dedim herhalde otomatik gitmiş. Geçen gün bir baktım kredi kartından 73 TL gitmiş. Avast çekmiş... Mailimde de herhangi bir bilgilendirme yok. Hadi adamların destek bölümüne başvurayım dedim abonelik kodu istiyor. E iyi de ben abonelik kodumu göremiyorum ki? Çok saçma bir durum. O kadar mailime reklam atıyorlar bir abonelik için mail atmaz mısın ya? Koskaca şirket. Asla Avast kullanmanızı önermiyorum, şu an BitDefender kullanıyorum ve gayet memnunum. Virüslü sitelere girmeye çalışsam onu dahi engelliyor çok güzel program...

Nasıl yani? Ama bana geçen gün turuncu beyaz profil resimli bir arkadaş dünyada ki en iyi antivirüsün Avast olduğunu söylemişti.(!)

Şu an piyasada virüs programının açık ara babası Kaspersky'dır. Hafif olması ve sağladığı koruma diğer firmalara açık açık fark attı. Bende Bitdefender kullanıyordum ancak Kaspersky'a geçince farkı anlıyorsun. Sana tavsiyem Bitdefender bitince Kaspersky'a geç.

Avast desteklerine İngilizce olarak yazmanız gerekiyor, onlar iptal ederler.

Avast hesabınız ile girmeniz daha iyi olacaktır, Avast hesabı kurmamışsanız bu sizin hatanız bence. Şirketi kötülemeye gerek yok.

Birinci olarak herşeyim avast hesabım üzerine kurulu ayrıca eğer kurulu olmasaydı mail atamazlardı.
İkinci olarak adamları ya araman lazım, yada chat için abonelik kodu lazım.. Biraz daha detaylı bak bence.

Avast, diğer bir çok antivirüs programı gibi, Windows XP zamanlarında iyiydi. Windows 10 ve 11'de ise yıllardır hiç bir antivirüs kullanmıyorum. Her formattan önce de "en iyi" denen antivirüsleri yükleyip bir test ediyorum; Sonuç sıfır!

Kurumsal bir kullanıcı değilseniz ve bilgisayarınızda çok mühim dosyalar yoksa, bilgisayarınızı gereksiz yere yormaya da, boşa para harcamaya da lüzum yok bence.

Birinci olarak her şeyim Avast hesabım üzerine kurulu ayrıca eğer kurulu olmasaydı mail atamazlardı.
İkinci olarak adamları ya araman lazım, ya da chat için abonelik kodu lazım. Biraz daha detaylı bak bence.

Birçok tanıdığım kişi Avast aboneliğini kolayca iptal etmişlerdi. Sen neden yapamıyorsun acaba?

Maalesef durum tam olarak öyle değil.. Böyle diyen bir arkadaşım vardı ve adamın kredi kartı bilgilerini çaldılar... (Chrome'da) en azından ücretsiz bi antivirüs yüklemekte fayda var.
Birçok tanıdığım kişi Avast aboneliğini kolayca iptal etmişlerdi. Sen neden yapamıyorsun acaba?
Bilmiyorum hesabımda abonelik görünmüyor asıl sorun bu zaten,aboneliğe sahip olduğuma dair hiç bir kanıtımda yok çünkü elimde ne mail var ne kod var...

@196444 Dostum Windows’un kendi AV’si sistemi daha çok yoruyor. Biliyorum garip ancak durum böyle.
Kaspersky’i de öneririm gayet iyi bir antivirüs ancak Avast da iyidir. Test yapan firmalara bakabilirsiniz gayet güzel bir performans gösteriyor. Ama kurumsal olarak bazı sıkıntıları olabilir. Yıllar önce de müşteri bilgilerini çaldırmışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…