Avast antivirüs bilgisayarı yavaşlatır mı?

i7ciyimaga

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar cümleten selamünaleyküm. Şirketimizin bilgisayarına Avast antivirüs indirdim bu sabah gelip açtığımda ise bilgisayarda ciddi yavaşlama vardı. Sistem özellikeri şirket için gayet yeterli. Antivirüs programı sizce bilgisayarı yavaşlatmış olabilir mi?

Beni yavaşlatmamıştı gayet iyiydi. Kaspersky da deneyebilirsiniz

Yavaşlama benim laptopumdada başıma gelmişti ayrıyeten arka planda fazla RAM kullanıyor bu da tarayıcıda ve genel olarak bilgisayarınızı yavaşlatır önerim başka bir antivirüs programına geçmeniz.

Microsoft defender bence yeterli koruma sağlıyor. Şirket dikte etmediyse kurmanıza gerek yok diye düşünüyorum.

Ben Avast'ı silince bilgisayar bayağı hızlanmıştı.

Teşekkürler bende sildim bilgisayar bayağı rahatladı

Beni yavaşlatmamıştı gayet iyiydi. Kaspersky'da deneyebilirsiniz

Teşekkürler

Yavaşlama benim laptopumdada başıma gelmişti ayrıyeten arka planda fazla RAM kullanıyor bu da tarayıcıda ve genel olarak bilgisayarınızı yavaşlatır önerim başka bir antivirüs programına geçmeniz.

Teşekkürler

Microsoft Defender bence yeterli koruma sağlıyor. Şirket dikte etmediyse kurmanıza gerek yok diye düşünüyorum.

Teşekkürler

Avast iyi bir antivirüs değil. Kaspersky kullanıyorum ram kullanımı 80-100mb arası. Cpu kullanımı %1 bile değil. Başka bir antivirüs ile tekrar deneme yap.

Avast iyi bir antivirüs değil. Kaspersky kullanıyorum RAM kullanımı 80-100 MB arası. CPU kullanımı %1 bile değil. Başka bir antivirüs ile tekrar deneme yap.

Sildim Avast'ı zaten kanka başka bir antivirüs yükleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…