zimemo33 Hectopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2015 #1 Arkadaşlar böyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Laptopumda virus var diye düşünüyorum. Silmek için avast adlı antivirüsü yükleyecektim.
Arkadaşlar böyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Laptopumda virus var diye düşünüyorum. Silmek için avast adlı antivirüsü yükleyecektim.
W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 30 Ekim 2015 #2 1- Avast'ı tavsiye etmiyoruz. Kendisi vasat bir AntiVirüs'dür. Eğer virüs olduğunu düşünüyorsanız Kaspersky ile taratın. 2- Windows 10'a geçin.
1- Avast'ı tavsiye etmiyoruz. Kendisi vasat bir AntiVirüs'dür. Eğer virüs olduğunu düşünüyorsanız Kaspersky ile taratın. 2- Windows 10'a geçin.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 31 Ekim 2015 #3 İndirdiğiniz kurulum dosyasında hata var. Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın Bu şekilde tarama gerçekleştirin.
İndirdiğiniz kurulum dosyasında hata var. Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın Bu şekilde tarama gerçekleştirin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 31 Ekim 2015 #4 Eğer kota derdiniz yoksa ilk olarak imzamdan KIS 2016 indir(IDM ile), sorun çıkmaz ise onunla tarayabilirsin yine aynısını derse Mıller'in dediğini yapın.
Eğer kota derdiniz yoksa ilk olarak imzamdan KIS 2016 indir(IDM ile), sorun çıkmaz ise onunla tarayabilirsin yine aynısını derse Mıller'in dediğini yapın.