K kendimegörehaklıyım Picopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 115 Çözümler 2 18 Aralık 2024 #11 galaforce dedi: Hocam bana göre Avast berbat. Genişletmek için tıkla... kişisel görüşünüzün nedenini öğrenebilir miyim?
galaforce dedi: Hocam bana göre Avast berbat. Genişletmek için tıkla... kişisel görüşünüzün nedenini öğrenebilir miyim?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.487 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #12 kendimegörehaklıyım dedi: Neden Avast üzerinde bu kadar ön yargı var anlayabilmiş değilim. Genişletmek için tıkla... Berbat bir av çünkü. Zamanında eski laptopumda yüklüydü saçma sapan kendi yarattığım dosyaları bile virüs olarak aldıladığı oluyordu.
kendimegörehaklıyım dedi: Neden Avast üzerinde bu kadar ön yargı var anlayabilmiş değilim. Genişletmek için tıkla... Berbat bir av çünkü. Zamanında eski laptopumda yüklüydü saçma sapan kendi yarattığım dosyaları bile virüs olarak aldıladığı oluyordu.
K kendimegörehaklıyım Picopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 115 Çözümler 2 18 Aralık 2024 #13 balkann dedi: Berbat bir av çünkü. Zamanında eski laptopumda yüklüydü saçma sapan kendi yarattığım dosyaları bile virüs olarak aldıladığı oluyordu. Genişletmek için tıkla... Sanırım sorununuz eski sürümle çünkü şimdi eskiye oranla iyileşmiş çünkü şu an sorunsuz kullanıyorum.
balkann dedi: Berbat bir av çünkü. Zamanında eski laptopumda yüklüydü saçma sapan kendi yarattığım dosyaları bile virüs olarak aldıladığı oluyordu. Genişletmek için tıkla... Sanırım sorununuz eski sürümle çünkü şimdi eskiye oranla iyileşmiş çünkü şu an sorunsuz kullanıyorum.
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 572 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #14 kendimegörehaklıyım dedi: Kişisel görüşünüzün nedenini öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam verileri sattı sistemi yoruyor sürekli tehlikede olduğumuzu söyleyip para isteyen bir berbat bir antivirüs programıdır her şeye virüs olduğunu iddia ediyor bu yüzden berbat bana göre. Üzerine para verseler yene kurmam Avast'ı.
kendimegörehaklıyım dedi: Kişisel görüşünüzün nedenini öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam verileri sattı sistemi yoruyor sürekli tehlikede olduğumuzu söyleyip para isteyen bir berbat bir antivirüs programıdır her şeye virüs olduğunu iddia ediyor bu yüzden berbat bana göre. Üzerine para verseler yene kurmam Avast'ı.