R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2014 #1 Merhabalar. Avast Free Antivirus Yükledim 30 günlük. 1 yıllık yapmak istiyorum. Bunun için lisansa sahip olmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2014
Merhabalar. Avast Free Antivirus Yükledim 30 günlük. 1 yıllık yapmak istiyorum. Bunun için lisansa sahip olmak istiyorum.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 6 Haziran 2014 #2 1. Aşağıda verdiğim sayfadan kayıt yaptırınız. 2. Kayıt ol 3. Microsoft hesabınıza giriş yapıp gelen aktivasyon kodunu alınız. 4. Avast kayıt sekmesinde çevrim dışı olarak kodu giriniz. 5. 365 güne kadar etkinleştirilmiş olduğunu göreceksiniz.
1. Aşağıda verdiğim sayfadan kayıt yaptırınız. 2. Kayıt ol 3. Microsoft hesabınıza giriş yapıp gelen aktivasyon kodunu alınız. 4. Avast kayıt sekmesinde çevrim dışı olarak kodu giriniz. 5. 365 güne kadar etkinleştirilmiş olduğunu göreceksiniz.