Avast Arka Planda Nasıl Kapatılır?

MONY

Hectopat
Daha fazla  
Avast Free kullanıyorum. Görev yöneticisinde sürekli açık arka planda sürekli çalışıyor. Görevi sonlandırmaya basıyorum erişim engeli veriyor kalkanlar devre dışı olduğu halde. Nasıl kapatabilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Avast Free kullanıyorum. Görev yöneticisinde sürekli açık arka planda sürekli çalışıyor. Görevi sonlandırmaya basıyorum erişim engeli veriyor kalkanlar devre dışı olduğu halde. Nasıl kapatabilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Kaldırman lazım, ya da başlangıçtan devre dışı bırakıp yeniden başlatman lazım.

Avast kullanma bir daha. Güvenli Mod'a girip sil ve kurtul. Kaspersky'a yönel.

Kendini koruma modülünü kapatman lazım. Neden böyle bir şey yapmak istediğin merak konusu tabii.

Bir keresinde PC'ye ıdle buddy sokmuştum Kaspersky görmedi o yüzden Avast'a geçtim.

Kendini koruma modülünü kapatman lazım. Neden böyle bir şey yapmak istediğin merak konusu tabii.

RAM çok kullanıyor o yüzden arka plandan kapatmak istedim.

Avast kullanma bir daha. Güvenli Mod'a girip sil ve kurtul. Kaspersky'a yönel.

Yaptım hocam güvenli mod a alıp sildim açıkçası Kaspersky'a pek güvenmiyorum ıdle buddyden sonra önerebileceğiniz başka virüs programları var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky'a pek güvenmiyorum ıdle buddyden sonra önerebileceğiniz başka virüs programları var mı?

Kaspersky çoğu şeyi tespit ediyor, idle Buddy'yi de tespit etmesi lazımdı. İllaki Kaspersky geçmeyeceğim diyorsanız şu 3'üne bakın.
Bitdefender(ücretsiz)
Comodo(ücretsiz)
Norton(hakkında bir şey bilmiyorum)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı