Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 14 Mayıs 2013 #1 Bu sürüm ile; - aswTdi.sys ile ilgili mavi ekran hatası düzeltildi. - IE ve Firefox'da WebRep ile ilgili sorunlar giderildi. - SecureLine özelliğindeki kararlılık geliştirildi. İndirme Bağlantısı : Download Avast! Free Antivirus 8.0.1489 - Download - FileHippo.com
Bu sürüm ile; - aswTdi.sys ile ilgili mavi ekran hatası düzeltildi. - IE ve Firefox'da WebRep ile ilgili sorunlar giderildi. - SecureLine özelliğindeki kararlılık geliştirildi. İndirme Bağlantısı : Download Avast! Free Antivirus 8.0.1489 - Download - FileHippo.com
Stansflower Megapat Katılım 11 Mayıs 2013 Mesajlar 142 Yer Samsun, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 2 Ağustos 2013 #2 Ben kullanıyorum. Ücretsiz antivirüsler arasında bence en iyisi Avast.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 2 Ağustos 2013 #3 Test sonuçlarında ücretsizler arasında çok iyi sonuçlar çıkarmaya başladı Avast. Gözle görülür bir gelişme görüyorum.
Test sonuçlarında ücretsizler arasında çok iyi sonuçlar çıkarmaya başladı Avast. Gözle görülür bir gelişme görüyorum.