Avast güvenilir mi?

Bilibo

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, PC'me antivirüs istiyorum Avast güzel gibi duruyor ama Avast Premium için habersiz para çekiyor gibi şeyler gördüm. Kısacası Avast Premium güvenilir mi?

Güvenilirdir ancak aktif koruma açısından etkili bir program değil. Daha iyileri var.

Kötü antivirüs. Kendini virüs olarak gördüğü, virüsü güvenli olarak gördüğü oluyor. Kaspersky, Malwarebytes, ESET gibi programlar daha iyidir.

Avast güvenilir mi derken hangi avasttan bahsettiğiniz önemli crack kurulurken yanında kurulanlara bulaşılmaz sitesinden adam gibi avast kullanılabilir ama bence çok daha iyi kaspersky indirin.

Avast ne iyi ne kötü bence, başka antivirüslere yönel.

Selam dostlar, PC'me antivirüs istiyorum Avast güzel gibi duruyor ama Avast Premium için habersiz para çekiyor gibi şeyler gördüm. Kısacası Avast Premium güvenilir mi?

Evet ama bilgisayarınız tehdit altında vırt zırt diyerek sizden Premium aldırıyor ve boşta RAM harcamak dışında başka bir vasfı yok. Ayrıca veri çaldığı haberleri de çıktı, kısacası kullanmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Antivirüs olarak Kaspersky öneririm.

Güvenilir, gizlilik politikasına bakabilirsin. Veri topladıkları ve sattığı zamandan beri bayağı değişti. Kısacası, otomatik aboneliği kapattığın sürece izinsiz para çekmez. İyi bir antivirüs. Güvenilirdir. Destek konusunda Türkçe dil olmadığı için o yönden bir sıkıntısı var.

Evet güvenilir ama aktif koruması pek iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…