Norton Security diye bir şey kullanıyorum ben. İlk kayıt olduğunda 30 gün bedava oluyor direkt hesap açıp açıp duruyorum o yüzden, onu kullanabilirsin .Bu arada 30 gün olma şeyi bende oluyor ama bilmiyorum eğer sizde olmazsa.
Avast pek önermiyorum. Kaspersky Free veya Comodo IS kurabilirsiniz. Önünüze geleni indirme gibi bir alışkanlığınız yoksa, açıkçası korsan yazılımlarla hiç alakanız yoksa Windows Defender yeterli gelecektir.
Kullanıcılarının kişisel ve özel bilgilerini haberleri olmadan gizlice toplayıp başka firmalara parayla satan bir firma olduğu için güvenilir olmadığını düşünüyorum.
Kendi dosyalarını ve sistem dosyalarını virüs görüp sistemi zorlamaktan ve verileri başka firmalara sattığından dolayı hem güvenilir değil hem de sağlıklı değil onun yerine ESET, Kaspersky öneririm.
Verileri baska firmalara satiyor mu onu bilemem ama Avast'ın bilgisayari falan yavaslattigi yok. Avast cleanup ile cok stabil calisiyor coplukleri temizliyor ve uygulamari kapatip islemcinin yorulmasini ve RAM'in bos kalmasini sagliyor.
Yaklasik bir senedir kullaniyorum.
Avast acik iken islemci kullanimi % 0 bumu bilgisayari yormak.
Gerçekten mi?
Eski dizüstümün sistemini ağlattı ve virüsten sistemim ölürken gocaman yazıyla "Korunuyorsunuz" yazıyordu bırakın artık gereksiz yere övmeyi.
Gerçekten mi?
Eski dizüstümün sistemini ağlattı ve virüsten sistemim ölürken gocaman yazıyla "korunuyorsunuz" yazıyordu bırakın artık gereksiz yere övmeyi.