deleted_user A0b2 Decapat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #11 SalihCinar dedi: Malwarebytes girmiş olduğunuz siteyi Trojan algılıyor ise, vardır bi' bildiği. Girmiş olduğunuz sitenin linkini gönderir misiniz? Avast! ın kullanıcı verilerinden dolayı başı dertte. Genişletmek için tıkla... boş verin xd
SalihCinar dedi: Malwarebytes girmiş olduğunuz siteyi Trojan algılıyor ise, vardır bi' bildiği. Girmiş olduğunuz sitenin linkini gönderir misiniz? Avast! ın kullanıcı verilerinden dolayı başı dertte. Genişletmek için tıkla... boş verin xd
SpiderMan64 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 1.742 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 10510U MX 130 8GB DDR4 2666MHZ RAM 1TB SEAGATE HDD 128GB SSD HP LAPTOP Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #12 Arda KC dedi: AVG Avast tarafından satın alındığı için eğer veri topluyorsa bunu AVG yazılımı'da yapar yani aralarında hiç fark yok bence 2'sini de kullanmamalı. Avast zaten eskiden iyi bir antivirüs'dü son zamanlarda bozdu ve çok kötü bilgisayarınıza kurduğunuz zaman hard diskinizi ve SSD'nizi yavaşlatıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam ben en iyisi yorumu düzenliyim.
Arda KC dedi: AVG Avast tarafından satın alındığı için eğer veri topluyorsa bunu AVG yazılımı'da yapar yani aralarında hiç fark yok bence 2'sini de kullanmamalı. Avast zaten eskiden iyi bir antivirüs'dü son zamanlarda bozdu ve çok kötü bilgisayarınıza kurduğunuz zaman hard diskinizi ve SSD'nizi yavaşlatıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam ben en iyisi yorumu düzenliyim.
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Aralık 2020 #13 s3yit dedi: @bilinçli pars silah getiriyor Hepimizin bir gün bu hocamın Avast konusu görüp bize saldıracağını biliyordum. Hakkınızı helal edin, ben ettim. Genişletmek için tıkla... @Silinen üye Hocam ne oldu :ı
s3yit dedi: @bilinçli pars silah getiriyor Hepimizin bir gün bu hocamın Avast konusu görüp bize saldıracağını biliyordum. Hakkınızı helal edin, ben ettim. Genişletmek için tıkla... @Silinen üye Hocam ne oldu :ı
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 25 Aralık 2020 #14 s3yit dedi: @Silinen üye Hocam ne oldu :ı Genişletmek için tıkla... Önceden Avast kullanmıştım virüs için. Hain Avast (!)
s3yit dedi: @Silinen üye Hocam ne oldu :ı Genişletmek için tıkla... Önceden Avast kullanmıştım virüs için. Hain Avast (!)
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Aralık 2020 #15 Silinen üye dedi: Önceden Avast kullanmıştım virüs için. Hain Avast (!) Genişletmek için tıkla... Eee, tamam.
Silinen üye dedi: Önceden Avast kullanmıştım virüs için. Hain Avast (!) Genişletmek için tıkla... Eee, tamam.
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2021 #16 Tabiki, hele ki premiumu daha iyidir.