Muhammed Özbek Hectopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Antalya 28 Haziran 2016 #1 Arkadaşlar sorum başlıktan belli bilgisayarıma Avast indirmeyi düşünüyorum güvenilir midir? Kullananınız varsa görüşlerini aktarırsa çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2016
Arkadaşlar sorum başlıktan belli bilgisayarıma Avast indirmeyi düşünüyorum güvenilir midir? Kullananınız varsa görüşlerini aktarırsa çok sevinirim.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2016 #2 İnsanların mail bilgilerini farklı firmalara kar amaçlı satan bir virüs sistemi firmasına pek güvenesim gelmiyor. Sezgisel analizi iyidir ama bu satış gerçeğini değiştirmez.
İnsanların mail bilgilerini farklı firmalara kar amaçlı satan bir virüs sistemi firmasına pek güvenesim gelmiyor. Sezgisel analizi iyidir ama bu satış gerçeğini değiştirmez.
polat.fatihi Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 371 Çözümler 3 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2016 #3 Şahsen yıllardır bedava sürümünü kullanmaktayım herhangi bir sıkıntı yaşamadım ara yüzü basit kullanımı kolay.
Şahsen yıllardır bedava sürümünü kullanmaktayım herhangi bir sıkıntı yaşamadım ara yüzü basit kullanımı kolay.
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2021 #4 Evet ben kullanıyordum çok iyi.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #5 Avast kullanıp kullanabileceğiniz en kötü antivirus programıdır.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #6 ahmet can balcı dedi: Avast kullanıp kullanabileceğiniz en kötü antivirus programıdır? Genişletmek için tıkla... Alakası bile yok!
ahmet can balcı dedi: Avast kullanıp kullanabileceğiniz en kötü antivirus programıdır? Genişletmek için tıkla... Alakası bile yok!