Kral_ama Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 326 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Bilgisayarımda Avast Antivirus programı var, bazı yerlerden kulağıma çalındıda güvenli değil diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bilgisayarımda Avast Antivirus programı var, bazı yerlerden kulağıma çalındıda güvenli değil diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
poyerazfrf26 Femtopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #2 Güvenli
8 870191 Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 5 Ocak 2025 #3 Kral_ama dedi: Bilgisayarımda Avast antivirus programı var, bazı yerlerden kulağıma çalındıda güvenli değil diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... En son kullanacağım antivirüs programlarından birisidir. Kaspersky veya ESET öneririm.
Kral_ama dedi: Bilgisayarımda Avast antivirus programı var, bazı yerlerden kulağıma çalındıda güvenli değil diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... En son kullanacağım antivirüs programlarından birisidir. Kaspersky veya ESET öneririm.
Nawrocu Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 576 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #4 Kaspersky kullan bence Avast'ı çok önermem.
Kral_ama Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 326 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #5 Nawrocu dedi: Kaspersky kullan bence Avast'ı çok önermem. Genişletmek için tıkla... Neden? nedenini merak ettim ve Kaspersky nasıl ücretsiz kullanabilirim?
Nawrocu dedi: Kaspersky kullan bence Avast'ı çok önermem. Genişletmek için tıkla... Neden? nedenini merak ettim ve Kaspersky nasıl ücretsiz kullanabilirim?
düşükfpsci Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 326 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #6 Kral_ama dedi: Bilgisayarımda Avast Antivirus programı var, bazı yerlerden kulağıma çalındıda güvenli değil diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Güvenli sadece eskiden verileri yaymıştı oda pek önemli değil.
Kral_ama dedi: Bilgisayarımda Avast Antivirus programı var, bazı yerlerden kulağıma çalındıda güvenli değil diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Güvenli sadece eskiden verileri yaymıştı oda pek önemli değil.
batuwanf Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H RTX 4050 45W 16GB Ram Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #7 kaspersky kullanabilirsin para vermem diyorsan ücretsiz versiyonu da var
Kral_ama Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 326 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #8 düşükfpsci dedi: Güvenli sadece eskiden verileri yaymıştı oda pek önemli değil. Genişletmek için tıkla... Şimdi beynim yandı biri diyor güvenli, biri diyor güvenli değil.
düşükfpsci dedi: Güvenli sadece eskiden verileri yaymıştı oda pek önemli değil. Genişletmek için tıkla... Şimdi beynim yandı biri diyor güvenli, biri diyor güvenli değil.
8 870191 Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 5 Ocak 2025 #9 Kral_ama dedi: Şimdi beynim yandı biri diyor güvenli, biri diyor güveli değil. Genişletmek için tıkla... Detaylı olarak bilmiyorum ama kullanıcı verilerini sattığı söyleniyor. Bu nedenle benim en son kullanacağım antivirüslerden birisidir.
Kral_ama dedi: Şimdi beynim yandı biri diyor güvenli, biri diyor güveli değil. Genişletmek için tıkla... Detaylı olarak bilmiyorum ama kullanıcı verilerini sattığı söyleniyor. Bu nedenle benim en son kullanacağım antivirüslerden birisidir.
aionthearete Kilopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.514 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #10 Kral_ama dedi: Kaspersky nasıl ücretsiz kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... İlk defa açacaksanız kod ile 90 günlük premium alabilirsiniz. Bittikten sonra ücretsiz plana geçiyor. Ücretsiz planda otomatik arka plan taraması tarayıcı koruması falan yok. Kaspersky Total Security | Kaspersky Kaspersky www.kaspersky.com Kod:Panoya kopyala 3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944 İndirip kurun. Satın alma kısmına geçtiğinizde kodu girin.
Kral_ama dedi: Kaspersky nasıl ücretsiz kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... İlk defa açacaksanız kod ile 90 günlük premium alabilirsiniz. Bittikten sonra ücretsiz plana geçiyor. Ücretsiz planda otomatik arka plan taraması tarayıcı koruması falan yok. Kaspersky Total Security | Kaspersky Kaspersky www.kaspersky.com Kod:Panoya kopyala 3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944 İndirip kurun. Satın alma kısmına geçtiğinizde kodu girin.