Avast Israrla Paradox Launcher'i Engelliyor

Ascendency

Hectopat
Makaleler
3
Oyun orijinal, Hearts of Iron IV'de beta versiyona erişme seçeneğini açarak launcher değişikliği yapmıştım. Birkaç gün önce diğer launcheri de engellemişti. Ransomware olarak nitelendiriyor ve belgeler klasörüne erişmekte olduğunu söylüyor. Oyunun modları ve loglar, ayarlar vb. belgeler klasörü içinde. Sizce izin vermeli miyim? Launcher açılıyor ama modlar görünmüyor.

Engellenen dosyanın tarama sonuçları temiz.

Oyunu da açamamaya başladım. İzin vereyim bari.
[08:59:35][virtualfilesystem_physfs.cpp:1224]: Could not open file: pdx_settings.txt, error: permission denied
[09:00:05][virtualfilesystem_physfs.cpp:1224]: Could not open file: gameplaysettings.txt, error: permission denied

Güncelleme: Engeli kaldırdım, yine engelledi. :/
Mecburen izin veriyorum.

Burada kullandığınız antivirüsle bizim bir işimiz yok. İstediğinizi kullanın, ve uygulamaya izin ver deyip geçemiyor musunuz?

Korunması gereken yerleri varsayılanda bırakırsanız böyle olur. Kullanmayı bilmeden AV kullanıyorsunuz.
Belgeleri korumadan çıkarın içinde önemli dosya yoksa korunması istediklerini tanımla sadece.

İfadeler: acv
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…