Ragvand Kilopat Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2017 #1 Şuan Avast Internet Security kullanıyorum ve benim için önemli olan JAVA'yı engelliyor. Erişimimi kaldırıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Şuan Avast Internet Security kullanıyorum ve benim için önemli olan JAVA'yı engelliyor. Erişimimi kaldırıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 16 Haziran 2017 #2 Keşke Avast satın almasaydın. Yanlış alarmdır büyük ihtimalle. İstisnalara ekleyin.
Ragvand Kilopat Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2017 #3 24099 dedi: Keşke Avast satın almasaydın. Yanlış alarmdır büyük ihtimalle. İstisnalara ekleyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl ekleyeceğimi anlatır mısınız rica etsem?
24099 dedi: Keşke Avast satın almasaydın. Yanlış alarmdır büyük ihtimalle. İstisnalara ekleyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl ekleyeceğimi anlatır mısınız rica etsem?
T Türkçesever Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 631 16 Haziran 2017 #4 Ragvand dedi: Nasıl ekleyeceğimi anlatır mısınız rica etsem? Genişletmek için tıkla... Karantinaya girin. Dosyanın üzerine sağ tık yapın, ''Geri yükle ve hariç tutulanlara ekle'' ya da ''Geri yükle ve istisnalara ekle'' gibi bir seçenek varsa basın. Son düzenleme: 16 Haziran 2017
Ragvand dedi: Nasıl ekleyeceğimi anlatır mısınız rica etsem? Genişletmek için tıkla... Karantinaya girin. Dosyanın üzerine sağ tık yapın, ''Geri yükle ve hariç tutulanlara ekle'' ya da ''Geri yükle ve istisnalara ekle'' gibi bir seçenek varsa basın.