Avast kaldırmaya çalışırken masaüstü görselleri bozuldu

mus10

Hectopat
PC'den Avast'ı kaldıramdığım gibi artık masaüstü de gelmiyor?
Açıldıktan sonra güç seçeneği var, kısayol tuşları çalışıyor sese aç kapa vs. ama masa üstüne getiremedim?
İnternet bağlantısı varken yeniden başlattım virüs yemiş olabilir mi?
Güvenli modu da açamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'den Avast'ı kaldıramdığım gibi artık masaüstü de gelmiyor?
Bu dediğini anlamadım?
Açıldıktan sonra güç seçeneği var, kısayol tuşları çalışıyor sese aç kapa vs. ama masa üstüne getiremedim?
Görev yöneticisini açabiliyor musun?
İnternet bağlantısı varken yeniden başlattım virüs yemiş olabilir mi?
Hayır onunla alakalı değil.
Güvenli modu da açamıyorum.
Ağ desteği ile deneyin.

Kaldırın dediğinizde kaldırmaya çalışmıştım olmadı daha sonra verdiğiniz aracı (antivürüs kaldırmak için) denemek için nete girdim, ve tarayıcım çalışmadı sonra yeniden başlattım ve bum.
Ses ayarı ekran parlaklık ayarı vb işlemleri yapabiliyorum (tuşlarla) sağ altta kapama menüsüde gözüküyor ama masaüstü bir türlü gelmedi? Ekran rengi kendi ayarladığım başlangıç rengi.
Avastı devreden çıkardım. Sonra malwarebyte çalışmadı sonra onu kaldırıp kurdum kurulmadı hata verdi.
Şaka gibi? Görev yöneticisi, herahangi bir kısa yol tuşu açılmıyor.

Kaldırmaya çalıştın hata mı aldın? Kaldırma aracı dediğin hangisi? Kaldırma aracı hangisini kullandın?
Kaldırırken hata yapmışsınız o yüzden sistem dosyalarını bozmuşsunuz. Sistem onarma veya format atın.

Formata gelemem ama olmadı son çare bence virüs var çünkü her şey yerli yerinde sanki.
Ayrıca yardımlarınız için çok teşekkürler.
Kaldırma aracı ununs. dosyası indiren uygulama.

Yanlış anlamayın sizden kaynaklı değil, nete bağlandığımda kötü bir antivürüs programı yüklüydü.
Netten bu yüzden bulaştı diyorum.
Adını unuttum çalıştırınca tüm antivürüs programlarını gösteriyor ve istediğinize tıkladığında o antivirüs programının ununstall dosyasını indiriyor. Oradan da antivirüs programını kaldırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternete bağlanınca oldu heralde ağ trojan kaynıyor.
Anlamadığım güvenli moda geçemiyorum tüm tuşları denedim olmadı?

Ağ trojan kaynıyor demen benim için birşey ifade etmiyor görsel veya log kaydı olmadan birşey ifade etmez.
Güvenli moda geçemem sebebini yazdım, format atman gerekiyor. Kaç kere yazdım bir daha bana bunu yazdırma ban yersin. Format atıp çözüm sağlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…