Avast kötü bir anti-virüstür

RXED

Centipat
Daha fazla  
Avast anti virüs iyi bir anti virüs olarak görülse de kesinlikle berbat, daha demin güvenlik diye 120 GB'lik oyunumu sildi, sebebi ise oyunun Anti Cheat'inden kaynaklıymış. Gerçekten kullanmak istiyorsanız bilgisayarı yönetme izni vermeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum, bir ara kendini de virüs sanıyordu.

En son yıllar önce kullanmıştım, berbat kesinlikle Revo Uninstaller görevi görüyor neredeyse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu ses bile Avast'tan soğumak için yeterli bir sebep. Eski ses olsa da.

Kaspersky en mantıklısı bence.

En iyisi tabii ki bana göre Malwarebytes, Bitdefender. Kaspersky çok iyi değil, mesela yayın açıkken ve ya video çekerken arkada tarama yaptığınızda çok drop giriyor. Birde bazı programların Rusya'ya da yetkisi olmadığı için virüs olarak algılıyor ve indirtmiyor. İyi yanı fiyatı çok ucuz. VPN hizmeti kötü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu ses bile Avast'tan soğumak için yeterli bir sebep. Eski ses olsa da.

Nükleer geliyor sanki d: Avast harbi çocuk işi.

En iyisi tabii ki bana göre Malwarebytes, Bitdefender. Kaspersky çok iyi değil, mesela yayın açıkken veya video çekerken arkada tarama yaptığınızda çok drop giriyor. Bir de bazı programların Rusya'ya da yetkisi olmadığı için virüs olarak algılıyor ve indirtmiyor. İyi yanı fiyatı çok ucuz. VPN hizmeti kötü.

Kaspersky anlık koruma açısından Malwarebytes'tan daha iyi bir performansı var bence.

Anlık koruma bir işe yaramıyor bana göre. Sonuçta ilk insan değilsen önüne gelen geçeni indirmezsin.

Size göre öyle olabilir ama herkes bu konuda çok bilgili olmadığı için önüne geleni indirebiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı