Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 5 Şubat 2020 #11 dogant dedi: Rus'lar direkt casusluk amaçlı yazılım üretme mantığına sahip. Bence çok fazla güvenmeyin. Genişletmek için tıkla... Biz şimdi ne kullanacağız ? Halihazırda kullandığım programlar CCleaner ve Kaspersky programlarına en iyi alternatif nedir ?
dogant dedi: Rus'lar direkt casusluk amaçlı yazılım üretme mantığına sahip. Bence çok fazla güvenmeyin. Genişletmek için tıkla... Biz şimdi ne kullanacağız ? Halihazırda kullandığım programlar CCleaner ve Kaspersky programlarına en iyi alternatif nedir ?
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 5 Şubat 2020 #12 Joseph37 dedi: Biz şimdi ne kullanacağız ? Halihazırda kullandığım programlar CCleaner ve Kaspersky programlarına en iyi alternatif nedir ? Genişletmek için tıkla... Ccleaner bilmiyorum ancak Kaspersky'ın ücretsiz sürümüne alternatif ücretsiz bir antivirüs yok sanırım. Ücretli olarak Eset vs. olabilir.
Joseph37 dedi: Biz şimdi ne kullanacağız ? Halihazırda kullandığım programlar CCleaner ve Kaspersky programlarına en iyi alternatif nedir ? Genişletmek için tıkla... Ccleaner bilmiyorum ancak Kaspersky'ın ücretsiz sürümüne alternatif ücretsiz bir antivirüs yok sanırım. Ücretli olarak Eset vs. olabilir.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2020 #13 Joseph37 dedi: Biz şimdi ne kullanacağız ? Halihazırda kullandığım programlar CCleaner ve Kaspersky programlarına en iyi alternatif nedir ? Genişletmek için tıkla... Ücretli AV kullanılabilir, çok önemli bir makamda değilseniz çok da takılmayın
Joseph37 dedi: Biz şimdi ne kullanacağız ? Halihazırda kullandığım programlar CCleaner ve Kaspersky programlarına en iyi alternatif nedir ? Genişletmek için tıkla... Ücretli AV kullanılabilir, çok önemli bir makamda değilseniz çok da takılmayın
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.267 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 9 Mart 2020 #14 @Emirizmir Bu haberi inceleyebilirsiniz hocam.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2020 #15 detista dedi: @Emirizmir Bu haberi inceleyebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Avast benim için antivirüs sınıfına girmiyor. Zaten kendisinin rezil bir AV olduğunu belirtmiştim.
detista dedi: @Emirizmir Bu haberi inceleyebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Avast benim için antivirüs sınıfına girmiyor. Zaten kendisinin rezil bir AV olduğunu belirtmiştim.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.267 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 9 Mart 2020 #16 Emirizmir dedi: Avast benim için antivirüs sınıfına girmiyor. Zaten kendisinin rezil bir AV olduğunu belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Avast´ın kendi sitesinde yazdığına göre 400 milyon kullanıcısı varmış. Bence hiçbirisini kullanmamak lazım.
Emirizmir dedi: Avast benim için antivirüs sınıfına girmiyor. Zaten kendisinin rezil bir AV olduğunu belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Avast´ın kendi sitesinde yazdığına göre 400 milyon kullanıcısı varmış. Bence hiçbirisini kullanmamak lazım.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.631 Makaleler 21 Çözümler 97 9 Mart 2020 #17 Kurumsal kullanıcı değilseniz anti-virüs kullanmayı fazla gerekli bulmuyorum. Normal kullanıcıya Defender yeterli gibi.
Kurumsal kullanıcı değilseniz anti-virüs kullanmayı fazla gerekli bulmuyorum. Normal kullanıcıya Defender yeterli gibi.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2020 #18 detista dedi: Avast´ın kendi sitesinde yazdığına göre 400 milyon kullanıcısı varmış. Bence hiçbirisini kullanmamak lazım. Genişletmek için tıkla... O iş benceyle olmuyor. Sizin önerdiğiniz AV ün de garantisi yok. Güvenlik açısından Kaspersky, Bitdefender veya Eset kullanmak en iyisi.
detista dedi: Avast´ın kendi sitesinde yazdığına göre 400 milyon kullanıcısı varmış. Bence hiçbirisini kullanmamak lazım. Genişletmek için tıkla... O iş benceyle olmuyor. Sizin önerdiğiniz AV ün de garantisi yok. Güvenlik açısından Kaspersky, Bitdefender veya Eset kullanmak en iyisi.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.267 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 9 Mart 2020 #19 Emirizmir dedi: O iş benceyle olmuyor. Sizin önerdiğiniz AV ün de garantisi yok. Güvenlik açısından Kaspersky, Bitdefender veya Eset kullanmak en iyisi. Genişletmek için tıkla... ClamWin free softwaredir.
Emirizmir dedi: O iş benceyle olmuyor. Sizin önerdiğiniz AV ün de garantisi yok. Güvenlik açısından Kaspersky, Bitdefender veya Eset kullanmak en iyisi. Genişletmek için tıkla... ClamWin free softwaredir.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2020 #20 detista dedi: ClamWin free softwaredir. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Security Cloud da aynı şekilde ücretsiz. Ben gidip paralı olanı kullanın demiyorum. Veritabanı bakımından da daha iyi.
detista dedi: ClamWin free softwaredir. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Security Cloud da aynı şekilde ücretsiz. Ben gidip paralı olanı kullanın demiyorum. Veritabanı bakımından da daha iyi.