Avast mı, Avira mi?

Ben virüs programı kullanmanın şu zamanda saçma olduğunu düşünüyorum bilgisayarı bilinçli kullanırsanız Windows Defender yeterli bir program.

20 tane Torrent'den hikayeli oyun indirdim oynadım senede 1 format atarım virüs programları hiç kullanmam be bir yavaşlama nebilir hesap çalınma yok bilinçli kullanmak gerek aynen malesef 2000 nesil neyi nerden indireceğini bilmediği için reklam virüsü kapıyorlar.

Hocam çok acil konuya giriyorum. Bilgisayar orijinal Windows 10 kurulu. Temiz Windows kurulduğundan beri kaçak kurduğum tek program GTA Vice City. Türk City modu kurmak için indirmiştim. Sitenin ismini yazarken yasak dedi o yüzden yazamadım. Bugün Avira yükledim ve tam tarama yaptırırken TR/Crypt.EPACK.Gen2 isimli bir şey buldu. Sil dedim. Sildi. İkinci kez tarama yaptım ve virüs çıkmadı. Rahat ol sen virüs falan yok temizsin diyor Avira ama rahat olmalı mıyım? Konuyla paralel olarak Avira tarafını seçip kurdum bilgisayara. Bunun otomatik taramayı oyun oynarken kapatma falan gibi bir ayarı var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (13).png
    300,9 KB · Görüntüleme: 49
  • 1668208783970.png
    289,5 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Kaspersky ve Malwarebytes ile de test edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…