A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 540 11 Haziran 2020 #1 Bilgisayarıma Avast yüklemiştim sonradan kendi uygulamasıyla silip karper kurdum. Fakat görev yöneticisi başlangıç kısmında avlaunch diye bir şey var, devre dışı bırakıp nasıl silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2020
Bilgisayarıma Avast yüklemiştim sonradan kendi uygulamasıyla silip karper kurdum. Fakat görev yöneticisi başlangıç kısmında avlaunch diye bir şey var, devre dışı bırakıp nasıl silebilirim?
L Lostt Decapat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 767 Çözümler 1 11 Haziran 2020 #2 Güvenli modda başlatıp dene istersen ben öyle silmiştim.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 11 Haziran 2020 #3 Kaldırma adımları sitede yazıyor. Avast Kaldırma Aracı | Avast Clear indir | Avast www.avast.com Bu şekilde silmenize rağmen kalıntı bıraktıysa ne yapabilirsiniz bilmiyorum.
Kaldırma adımları sitede yazıyor. Avast Kaldırma Aracı | Avast Clear indir | Avast www.avast.com Bu şekilde silmenize rağmen kalıntı bıraktıysa ne yapabilirsiniz bilmiyorum.
TheShelt Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 11 Haziran 2020 #4 Revounistaller Pro'yu dene.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #5 Hocam denetim masasından program kaldırma ile yapabilirsiniz. Program kaldırma esnasında sorarsa tamamen kaldır deyin.
Hocam denetim masasından program kaldırma ile yapabilirsiniz. Program kaldırma esnasında sorarsa tamamen kaldır deyin.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.550 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #6 Avast Kaldırma Aracı | Avast Clear indir | Avast www.avast.com
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 11 Haziran 2020 #7 Sorun değil, CCleaner ile kaldırabilirsin.
A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 540 11 Haziran 2020 #8 mertpivvo dedi: Avast Kaldırma Aracı | Avast Clear indir | Avast www.avast.com Genişletmek için tıkla... Zaten bu uygulamayla kaldırdım kendi uygulaması dediğim bu.
mertpivvo dedi: Avast Kaldırma Aracı | Avast Clear indir | Avast www.avast.com Genişletmek için tıkla... Zaten bu uygulamayla kaldırdım kendi uygulaması dediğim bu.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 11 Haziran 2020 #9 Yener K. dedi: Hocam denetim masasından program kaldırma ile yapabilirsiniz. Program kaldırma esnasında sorarsa tamamen kaldır deyin. Genişletmek için tıkla... Başıma geldi ve kalkmıyor erişimi engelliyor bu antivirus saçma bir şekilde. Antivirusmü virusmü belli değil.
Yener K. dedi: Hocam denetim masasından program kaldırma ile yapabilirsiniz. Program kaldırma esnasında sorarsa tamamen kaldır deyin. Genişletmek için tıkla... Başıma geldi ve kalkmıyor erişimi engelliyor bu antivirus saçma bir şekilde. Antivirusmü virusmü belli değil.
A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 540 11 Haziran 2020 #10 avkila.tech dedi: Başıma geldi ve kalkmıyor erişimi engelliyor bu antivirus saçma bir şekilde. Antivirusmü virusmü belli değil. Genişletmek için tıkla... Kendi uygulamasıyla kaldırman gerek ama bende kalıntı kaldı.
avkila.tech dedi: Başıma geldi ve kalkmıyor erişimi engelliyor bu antivirus saçma bir şekilde. Antivirusmü virusmü belli değil. Genişletmek için tıkla... Kendi uygulamasıyla kaldırman gerek ama bende kalıntı kaldı.