A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 540 12 Haziran 2020 #21 SunqFu. dedi: Buradan Avast'ın kendi kaldırma aracı ile kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol yorumun için fakat zaten bu uygulamayla kaldırdım daha önce. Avast silindi. Sadece görev yöneticisi başlangıç kısmında avlaunch diye bir şey kalmıştı. Onu da forumdakiler sağ olsun CCleaner ile sildim.
SunqFu. dedi: Buradan Avast'ın kendi kaldırma aracı ile kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol yorumun için fakat zaten bu uygulamayla kaldırdım daha önce. Avast silindi. Sadece görev yöneticisi başlangıç kısmında avlaunch diye bir şey kalmıştı. Onu da forumdakiler sağ olsun CCleaner ile sildim.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 14 Haziran 2020 #22 alanyal7 dedi: Kendi uygulamasıyla kaldırman gerek ama bende kalıntı kaldı. Genişletmek için tıkla... Sen a-dam-sın nokta. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2020
alanyal7 dedi: Kendi uygulamasıyla kaldırman gerek ama bende kalıntı kaldı. Genişletmek için tıkla... Sen a-dam-sın nokta.
A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 540 17 Haziran 2020 #23 avkila.tech dedi: Sen a-dam-sın nokta. [/Quo eyvallah. Genişletmek için tıkla...
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 18 Haziran 2020 #24 Sırf bunu yazdığım için ban yedim biliyor musun xd.
K KodDelisi Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #25 En mantıklısı iobit uninstaller kullanmak. Sildiginiz zaman hiçbir kalıntı kalmıyor. Resmi siteden ücretsiz bir şekilde indirip rahatça kullanın
En mantıklısı iobit uninstaller kullanmak. Sildiginiz zaman hiçbir kalıntı kalmıyor. Resmi siteden ücretsiz bir şekilde indirip rahatça kullanın
TheShelt Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 31 Ocak 2022 #26 KodDelisi dedi: En mantıklısı iobit uninstaller kullanmak. Sildiginiz zaman hiçbir kalıntı kalmıyor. Resmi siteden ücretsiz bir şekilde indirip rahatça kullanın Genişletmek için tıkla... İobit mi? İobit zararlı bir programdır. Asla kullanılmamalı. Onun yerine Revo Unistaller kullanılması yerinde olacaktır.
KodDelisi dedi: En mantıklısı iobit uninstaller kullanmak. Sildiginiz zaman hiçbir kalıntı kalmıyor. Resmi siteden ücretsiz bir şekilde indirip rahatça kullanın Genişletmek için tıkla... İobit mi? İobit zararlı bir programdır. Asla kullanılmamalı. Onun yerine Revo Unistaller kullanılması yerinde olacaktır.