Avast parola oluşturucu

Makaleler
3
Buradan sizlere güzel bir siteyi paylaşmak istiyorum, parolalar oluşturmak bazen sıkıntılı olabilir. Beynimiz ister istemez yakın parolalar öneriyor bu da riski arttırıyor tabii. Burada Avast'ın parola oluşturma sistemi yardımımıza koşuyor. Bu site aracılığıyla çok çok sağlam şifrelerin oluşturulabileceğine düşünüyorum.

Rastgele Parola Oluşturucu | 12345'e Veda Edin | Avast

Gereksiz ya bence.
KIO5420FHA2İS
Bak bende oluşturdum.
Kendinde random atabilirsin ama bir süreden sonra farkında olmadan benzer sembollere basmaya başlayabilirsin. Düşünerek bulunan şifrelerde bu çok oluyor, hepsini bir kağıda yazsan aralarında ne kadar çok benzerlik olduğunu görüyorsun. Ha birde çoğu yerde aynı şifreyi kullananlarda onların riski daha yüksek. :)

Şahsen burası aracılığıyla bir çok sitedeki şifreyi yeniledim. Ne uğraşacağım arkadaş kendim yazmaya, program yazmışlar bedava kullan gitsin. :D
Bak bu bir örnek:-ygv'PP^jyN(eY%&tBkZ3F0L&1B8LB Elle yazmaya debelenmekten oradan saydırmak daha iyidir bence. :)

Kendinde random atabilirsin ama bir süreden sonra farkında olmadan benzer sembollere basmaya başlayabilirsin. Düşünerek bulunan şifrelerde bu çok oluyor, hepsini bir kağıda yazsan aralarında ne kadar çok benzerlik olduğunu görüyorsun. Ha birde çoğu yerde aynı şifreyi kullananlarda onların riski daha yüksek. :)

Şahsen burası aracılığıyla bir çok sitedeki şifreyi yeniledim. Ne uğraşacağım arkadaş kendim yazmaya, program yazmışlar bedava kullan gitsin. :D
Doğru yazarken fgfgfhf falan denk geldi ama klavyeye bakıp rastgele bas aynısı oluyor ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı