Avast parola oluşturucu

Hocam şifrelerinizi hangi authenticator programında tutuyorsunuz?
Sırf merakımdan soruyorum.

Hocam şifrelerinizi hangi authenticator programında tutuyorsunuz?
Sırf merakımdan soruyorum.
Site şifreleri genelde tarayıcılarda kayıtlı oluyor. Her sitenin şifresi her defasında tek tek elle girmenin imkanı yok. Sadece alışveriş sitelerinin şifrelerini kaydettirmiyorum. Onları gerektiğinde elle giriyorum.

Avast kullanma o arkadaş kendini bile virüs bulup kendini sildirtiyor Kaspersky ve Malwarebytes indir işini görsün kardeşim bu kadar

Şifreleri tarayıcıya kaydederseniz ne kadar iyi şifre koyarsanız koyun hesaplarınızı kaybedebilirsiniz.
Sadece browserınızı ele geçirmek bütün şifrelerinizi ele geçirmekle aynı oluyor.
Yani size tavsiyem şifreleri başka bir yere aktarmanız yoksa şifre değiştirmeniz bir şey etkilemez.

Avast kullanma o arkadaş kendini bile virüs bulup kendini sildirtiyor Kaspersky ve Malwarebytes indir işini görsün kardeşim bu kadar
Hocam Antivirüs programı olarak önermedim zaten. Parola oluşturucu şekilde güzel bir hizmeti var, sadece onu kullanıyorum hoşuma gidiyor, diye önerdim. Avastın Antivirüsünü bende sevmiyorum zaten.
Şifreleri, sitelere girişti otomatik girecek ve iyi derecede koruyacak bir uygulama var mı ki? Varsa söyle kardeşim bende kullanayım. Bu riski biliyorum ama pratikte bir çözümü yok kısmın. Antivirüs olarak 7/24 Kaspersky var. Tarayıcıyı hacklemeye karşı bir nevi korur diye düşünyorum. Kaldı ki sadece form şifreleri vs var bu riske karşı bir güvenlik önlemi olarak. Hiçbir alışveriş sitesinde kart bilgilerim durmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…